HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Αντώνης Βασιλάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Ο Αντώνης Βασιλάκης υποψήφιος σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Με τον συνδυασμό «Νέοι δρόμοι» για το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας ακόμα δραστήριος, εργατικός και αποτελεσματικός υποψήφιος, συνεχίζει να ενισχύει με την παρουσία του την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για τον Αντώνη Βασιλάκη, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλεσών, ο οποίος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι ξανά υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο Αντώνης Βασιλάκης διακρίνεται για την αποτελεσματική δράση του στην περιοχή των Καλεσών τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για έναν δυναμικό άνθρωπο, που εργάζεται με πάθος και μεθοδικότητα με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου και την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών του, ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία για το ήθος και την αξιοπρέπειά του.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ένας ακόμα δραστήριος, δυναμικός και άξιος άνθρωπος, ο Αντώνης Βασιλάκης, συνεχίζει να ενισχύει με την παρουσία του τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Πρόκειται για έναν άκρως επιτυχημένο Πρόεδρο, που με την καθημερινή του παρουσία στα τοπικά δρώμενα, την μεθοδικότητα και τον προγραμματισμό που τον διακρίνει, έχει καταφέρει άριστα αποτελέσματα στον τόπο μας. Μαζί και με τον Αντώνη, συνεχίζουμε τον κοινό αγώνα, την δύσκολη, κοπιαστική αλλά και ταυτόχρονα συναρπαστική προσπάθεια να πάμε το Μαλεβίζι μπροστά, να συνεχίσει να αποτελεί μοντέλο ανάπτυξης σε ακόμα περισσότερους τομείς. Πάντοτε με τον απόλυτο σεβασμό στον πολίτη, με διαφάνεια, συνέπεια και αξιοπιστία. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά τον αγαπητό Αντώνη Βασιλάκη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση