HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Παντελής Καραγιαννάκης διεκδικεί τον δήμο Αποκορώνου

Ο Παντελής Καραγιαννάκης διεκδικεί τον δήμο Αποκορώνου

Επικεφαλής του συνδυασμού «Αποκόρωνας η γη μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Αποκόρωνας η γη μας» ο συνδυασμός με επικεφαλής τον Παντελή Καραγιαννάκη. Ο νέος συνδυασμός του Αποκόρωνα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. Ο κ. Καραγιαννάκης, διαθέτοντας μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία, έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Όπως συνηθίζει να λέει : “Υπάρχει ένα κενό, και αυτό το κενό θα το καλύψουμε. Ξέρω ότι μπορούμε. ”

Σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού επισημαίνονται τα εξής:

«Ο Παντελής Καραγιαννάκης, μόνιμος κάτοικος στον τόπο γέννησης του, το Νιο-Χωριό του Δήμου Αποκορώνου, Χημικός (καθηγητής μέσης εκπαίδευσης) σπούδασε στη Φυσικομαθηματική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Εκλέχτηκε Πρόεδρος της Κοινότητας Νέου-Χωριού για την τετραετία 1995-1998. Με την εφαρμογή του σχεδίου «Καποδίστρια» εκλέχτηκε Δήμαρχος του Δήμου Αρμένων από το έτος 1999-2002 και επανεκλέχτηκε για την περίοδο 2002-2006.

Για όσους, λίγους, δεν γνωρίζουν το έργο του στον Δήμου Αρμένων, η προσφορά του συζητιέται ακόμη και σήμερα.

Μια σύντομη αναφορά στα μεγάλα έργα που εκτελέστηκαν κατά την διάρκεια της αυτοδιοικητικής του θητείας.

Κατασκευή επέκτασης-λειτουργία 6/θέσιου Δημοτικού σχολείου Νέου Χωριού από 3/θέσιο.

Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού Καλυβών. (Ο οποίος ακόμα δεν λειτουργεί)

Λειτουργία παιδικού σταθμού,  με ανακατασκευή παλαιού δημοτικού σχολείου Αρμένων.

Ίδρυση και λειτουργία μονάδας “Βοήθεια στο σπίτι στον πρώην Δήμο Αρμένων” με έδρα το κοινοτικό γραφείο Αρμένων.

Διάνοιξη γεώτρησης νερού παροχής 80 m3/h,  ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός γεώτρησης, κατασκευή δεξαμενής χωρητικότητας   300m3, αντικατάσταση – επέκταση δικτύου ύδρευσης στο Νέο Χωριό.

Κατασκευή αντλιοστασίου στις πηγές Αρμένων δυναμικότητας  280 m3/h, κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού – δεξαμενής και αντικατάσταση-επέκταση δικτύων ύδρευσης στις Καλύβες – Τσιβαρά.

Διάνοιξη γεώτρησης νερού δυναμικότητας  60 m3/h στους Μαχαιρούς.

Διάνοιξη γεώτρησης νερού δυναμικότητας  120 m3/h στο Στύλο, ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού- δεξαμενής, αντικατάσταση επέκταση δικτύων ύδρευσης.

Κατασκευές δεξαμενών αντλιοστασίων και καταθλιπτικών αγωγών στα Δ.Δ Ραμνής –Καρών για τις υδρο-αρδευτικές ανάγκες των κατοίκων.

Λειτουργία εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων με ανακατασκευή της υπάρχουσας εγκατάστασης.

Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης και αντλιοστασίων ακαθάρτων στις Καλύβες.

Κατασκευή επέκτασης δημαρχείου Καλυβών.

Ανέγερση Ιερού ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ανακατασκευή παλαιού σχολείου και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στην Χιλιομουδού από τη δωρεά Αννιτσάκη.

Κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Καλυβών.

Ασφαλτοστρώσεις τσιμεντοστρώσεις δρόμων δημοτικής  και αγροτικής οδοποιίας συνολικού μήκους 60 Km,   επισκευή διαπλάτυνση και κατασκευή νέων γεφυρών.

Δημιουργία παρόχθιας φυσιολατρικής  διαδρομής κατά μήκος του ποταμού Κοιλιάρη, ανακατασκευή νερόμυλου Στύλου-μνημείο προβιομηχανικής περιόδου-και  εκπόνηση μελέτης για τη λειτουργία του.

Έρχεται σήμερα, να συνεχίσει το έργο του, αλλά αυτή την φορά, για όλο τον Αποκόρωνα. Τον τόπο που μεγάλωσε και ζει.

Όλοι όσοι απαρτίζουν τον συνδυασμό του, δηλώνουν έτοιμοι για την εκλογική μάχη, αλλά ακόμα πιο προετοιμασμένοι για αλλαγή σελίδας στην εικόνα ενός Δήμου, που έχει τόσα από την φύση του και μπορεί ακόμα περισσότερα μέσα από δημιουργική και συλλογική δουλειά.

Σύντομα θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο, καθώς το ενδιαφέρον για συμμετοχή σε κάτι νέο είναι πραγματικά μεγάλο και πέρα από κάθε προσδοκία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση