HomeHL-GreeceΣε κατάσταση σοκ η μητέρα του 4χρονου στο Χαλάνδρι

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του 4χρονου στο Χαλάνδρι

Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε πίσω του ο παιδοκτόνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Συγγνώμη» για τη δολοφονία του παιδιού του φέρεται να ζητά ο 27χρονος παιδοκτόνος στο Χαλάνδρι σε σημείωμα που άφησε πίσω του πριν αυτοκτονήσει, απευθυνόμενος προς τη μητέρα του παιδιού.

«Δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτήν την κατάσταση. Δεν έπρεπε να μας είχες αφήσει. Κουράστηκα να είμαι και μάνα και πατέρας. Σου ζητώ ένα μεγάλο συγνώμη. Το παιδί δεν κατάλαβε τίποτα, δεν πόνεσε», έγραφε στο σημείωμά του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha. Η αναφορά αυτή ενισχύει την υπόθεση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση ότι ο 27χρονος σκότωσε τον 4χρονο την ώρα που κοιμόταν.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μητέρα του παιδιού υποστήριξε πως ο 27χρονος την ξυλοκοπούσε, και αυτός ήταν ο λόγος που τον εγκατέλειψε.

Από την πλευρά της, η θεία του 4χρονου παιδιού, που το βρήκε δολοφονημένο στο κρεβάτι του, ξέσπασε μιλώντας στον Alpha: «Το χτύπαγε το παιδί, βλέπαμε σημάδια πάνω στο παιδί και λέγαμε τι το κάνει, μέχρι δαγκωνιά είχε στην πλατούλα του το παιδί, το καταλαβαίνετε;».

Η ίδια ανέφερε: «Του έλεγε, θα βάλεις μυαλό; Κι αυτός δεν έβαζε μυαλό, ήταν τρελός, τρελός. Μας πήρε το παιδί μας».

Η γιαγιά του άτυχου παιδιού δήλωσε: «Όλα τα κοριτσάκια που έχουνε παιδάκια και κακοποιούνται από τους άνδρες τους να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν μακριά».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η μητέρα του παιδιού είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμα καταφέρει να της πάρουν κανονική κατάθεση, καθώς λιποθυμά διαρκώς και είναι σε μεγάλο σοκ. Τους είπε μόνο ότι έφυγε από το σπίτι λόγω του βίαιου χαρακτήρα του 27χρονου και έβλεπε το παιδί μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=byIHBYZgCEM

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση