HomeΕΚΛΟΓΕΣΠρώτη συνάντηση για τους υποψηφίους των Ενεργών Δημοτών Μινώα Πεδιάδας

Πρώτη συνάντηση για τους υποψηφίους των Ενεργών Δημοτών Μινώα Πεδιάδας

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το εκλογικό κέντρο της παράταξης στο Αρκαλοχώρι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συνάντηση της ομάδας των υποψηφίων, που θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια των Ενεργών Δημοτών Μινώα Πεδιάδας.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο εκλογικό κέντρο των Ενεργών Δημοτών στο Αρκαλοχώρι, το πρώτο από τα εκλογικά κέντρα του συνδυασμού, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται σύντομα να λειτουργήσει και το δεύτερο εκλογικό κέντρο, στο Καστέλλι.

energoi-dhmotes2

Στη συνάντηση συμμετείχαν πάνω από 50 μέλη των Ενεργών Δημοτών, τα πρώτα που επίσημα έχουν δηλώσει, ότι προτίθενται να στελεχώσουν, τόσο το κεντρικό ψηφοδέλτιο της κίνησης, όσο και τα ψηφοδέλτια για τις Τοπικές Δημοτικές Κοινότητες.

Παράλληλα και ενώ ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η κατάρτιση των ψηφοδελτίων, τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν κυρίως το πρόγραμμα του συνδυασμού και τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τους δημότες της περιοχής.

energoi-dhmotes3

Όπως εξάλλου τόνισε ο επικεφαλής της κίνησης Αριστείδης Μανουράς, ο λόγοι που οδήγησαν στην δημιουργία της κίνησης αλλά και ο τρόπος που καταρτίζεται το ψηφοδέλτιο, γίνεται ολοφάνερα αντιληπτό ότι δεν επικεντρώνονται στις γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές της ψηφοθηρίας.

Αντιθέτως, επικεντρώνονται στο να φτάνει η φωνή των δημοτών ακόμα και από τον μικρότερο και πιο απομακρυσμένο οικισμό, στην Δημοτική Αρχή, προκειμένου να επιλυθούν όλα εκείνα τα προβλήματα, για τα οποία υπάρχει στασιμότητα ή αδράνεια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση