HomeΚΡΗΤΗΔιάκριση για τον Δήμο Ρεθύμνης

Διάκριση για τον Δήμο Ρεθύμνης

Για τις δράσεις του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμη διάκριση απέσπασε ο Δήμος Ρεθύμνης, ως επιβράβευση για τις δράσεις  που διοργάνωσε στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2018. Μάλιστα η συμμετοχή του Δήμου Ρεθύμνης κρίθηκε ως μία από τις 10 καλύτερες που διεξήχθησαν πανελληνίως στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019,  στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής,  Το Δήμο Ρεθύμνης εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο οποίος παρέλαβε από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γεώργιο Δημαρά που έκανε την απονομή παρουσία και της Εθνικής Συντονίστριας Βιώσιμης Κινητικότητας κας Καλλιόπης Παπαδάκη.

rethymno-vraveio2

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Ρεθύμνης, συμμετέχει ενεργά , κάθε χρόνο, επί σειρά ετών, με πληθώρα εκδηλώσεων που εμπλουτίζονται διαρκώς, στον εορτασμό της  Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, υπηρετώντας το όραμα για τη βιώσιμη κινητικότητα, το δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση και τη διευκόλυνση  των μετακινήσεων των πολιτών,  με σεβασμό στο φυσικό και στο αστικό περιβάλλον.

Οι δράσεις που υλοποίησε ο Δ.Ρ. το 2018, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητικότητας και για τις οποίες βραβεύτηκε, περιελάμβαναν  πεζοπορία στο φαράγγι στων Μύλων,  τον 1ο Νυχτερινό Γύρο της Πόλης, τη διοργάνωση ποδηλατοβόλτας, έκθεση ηλεκτρικών οχημάτων και πλήθος πολιτιστικών, αθλητικών και μουσικοχορευτικών δράσεων. Ο Δήμος συνεργάστηκε με περισσότερους από 40 φορείς της πόλεις και όχι μόνο και οι εκδηλώσεις έτυχαν, στο σύνολό τους, θερμής ανταπόκρισης και συμμετοχής εκ μέρους συμπολιτών όλων των ηλικιών.

Ο Δήμος Ρεθύμνης θα συνεχίζει να προάγει τη βιώσιμη κινητικότητα και να συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα με περισσότερες και πιο καινοτόμες δράσεις με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την ψυχαγωγία των πολιτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση