HomeHL-CultureΠαρουσιάζεται το λεύκωμα του Δήμου Μαλεβιζίου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη»

Παρουσιάζεται το λεύκωμα του Δήμου Μαλεβιζίου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη»

Όλες οι ομορφιές του Μαλεβιζίου σε ένα δίγλωσσο λεύκωμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την συμμετοχή του ηθοποιού Νίκου Βερλέκη, γνωστών δημοσιογράφων και εκπροσώπων του τουρισμού, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του λευκώματος του Δήμου Μαλεβιζίου «Από την Αμμουδάρα στον Ψηλορείτη», την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στις 7 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου «Μπότης Θαλασσινός» στην Τύλισο.

Το πολυσέλιδο αυτό, δίγλωσσο λεύκωμα, προβάλει όλες τις ομορφιές του Δήμου Μαλεβιζίου, όλους τους οικισμούς, το φυσικό περιβάλλον, εκκλησίες και μνημεία, χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος και παραδοσιακές γωνιές του Μαλεβιζίου σε μια έκδοση που εντυπωσιάζει κάθε αναγνώστη. Με φωτογραφίες επίγειες αλλά και με την χρήση drone, έχουν αποτυπωθεί σημεία με ιδιαίτερο κάλος που αναδεικνύουν την ιστορία, την παράδοση και τον πολιτισμό του Δήμου.

Προσκαλώντας κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην εκδήλωση αυτή, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Παρά το ότι είναι δύσκολο να χωρέσουν σε ένα βιβλίο οι ομορφιές του τόπου μας, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε σε ένα μεγάλο λεύκωμα, εξαιρετικές φωτογραφίες απ’ όλο το Μαλεβίζι. Δίνουμε έτσι μια πολύ καλή εικόνα για το τι μπορεί ο κάθε επισκέπτης να συναντήσει στο Δήμο μας και τον προσκαλούμε να εξερευνήσει κάθε του γωνιά, από την Αμμουδάρα, μέχρι τον Ψηλορείτη.

Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους φωτογράφους για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, στον σύμβουλό μου, αρχαιολόγο Γιώργο Τζωράκη για την επιμέλεια, στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννη Ντουλάκη για την καθοριστική του συμμετοχή, όπως επίσης και στις εκδόσεις ΜΙΛΗΤΟΣ για την συνεργασία μας και την διάθεση του φωτογραφικού υλικού».

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
1

Διαφήμιση
Διαφήμιση