HomeHL-9Χαλάει πάλι ο καιρός σήμερα

Χαλάει πάλι ο καιρός σήμερα

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, σήμερα Δευτέρα, αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο σύνολο σχεδόν της χώρας.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν μόνο σε πολύ μεγάλα υψόμετρα.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί ίδιας έντασης. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε νότιους 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με σημαντική σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι, φτάνοντας το βράδυ τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ.

H Θερμοκρασία σύμφωνα με το meteocrete.gr θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού και για τους τέσσερις νομούς του νησιού:

Χανιά

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ έως Δ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και βροχή με πιθανότητα έντονων βροχοπτώσεων ενώ τις βραδινές ώρες πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Oι άνεμοι θα πνέουν Ν έως ΝΔ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο Ν έως ΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής. Άνεμος μεταβλητός 0 έως 3 μποφόρ απο Β έως Ν διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση