HomeΚΡΗΤΗΣτη Γιορτή Πορτοκαλιού στο Φόδελε ο Μ. Μποκέας

Στη Γιορτή Πορτοκαλιού στο Φόδελε ο Μ. Μποκέας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την 7η Γιορτή Πορτοκαλιού στο Φόδελε τίμησε με την παρουσία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Το Μαλεβίζι Μπορεί».

Σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Στο Φόδελε η τοπική κοινωνία καταφέρνει να δημιουργεί προστιθέμενη αξία στον τόπο, αναδεικνύοντας με έξυπνες και δημιουργικές πρωτοβουλίες τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Κι εδώ κλειδί της επιτυχίας είναι η συμμετοχή.

Πολιτιστικός Σύλλογος και κάτοικοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτήν την ιδέα, και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Σεβόμενοι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τη φυσιογνωμία της περιοχής, αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως η βιωματική εμπειρία είναι επένδυση. Κάθε χρόνο βάζουν τον πήχυ ψηλότερα κι ενισχύουν τη φήμη του οικισμού και των προϊόντων του.

Η Γιορτή Πορτοκαλιού αποτελεί πια θεσμό. Έναν θεσμό που δείχνει το δρόμο για το Μαλεβίζι που μπορεί να πρωτοστατήσει στη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα, με τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την ιστορία. Αρκεί να στηριχθεί από τον κατάλληλο σχεδιασμό.

Το Φόδελε μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με την παροχή περισσότερων συνδυαστικών και καινοτόμων εμπειριών προς αυτήν την κατεύθυνση. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εμβληματική μορφή του El Greco. Μάλιστα, σαν σήμερα το 1614, ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος αφήνει την τελευταία του πνοή στην Ισπανία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση