HomeHL-SportsΈχασε το διπλό στο 89′ ο Εργοτέλης

Έχασε το διπλό στο 89′ ο Εργοτέλης

Ισοπαλία 2-2 με τον Απόλλωνα στη Λάρισα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπουδαία μάχη έγινε την Κυριακή στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, με τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Εργοτέλη να αναδεικνύονται ισόπαλοι 2-2 για την 26η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί αμφότερους τους αντιπάλους, καθώς οι Θεσσαλοί με 45 βαθμούς έπεσαν στην 3η θέση, όντας στο -1 από τον 2ο της κατάταξης Πλατανιά, με τους Ηρακλειώτες να ακολουθούν στην 4η θέση με 43 βαθμούς, όσους έχει και ο Απόλλων Πόντου, χάνοντας το πολύτιμο διπλό προς το τέλος του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Μανουσάκης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 10′, με τον Πολέτο για λογαριασμό του Απόλλωνα να πιάνει ένα αδύναμο σουτ στο 32′ και να το εξουδετερώνει ο Κατσιμήτρος.

Στο 40′ ήρθε η ισοφάριση με το διαγώνιο πλασέ του Μπραμπίγια από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ στην αμέσως επόμενο λεπτό ο Κουατένγκ σούταρε εντός περιοχής και υποχρέωσε σε σπουδαία επέμβαση τον Μαντζάρη.

Στο 44′ ο Μανουσάκης σκόραρε ξανά, υποδείχθηκε όμως σε θέση οφσάιντ και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους Κρητικούς, ενώ στο 50′ ο Μαντζάρης απέκρουσε σε δύο χρόνους το σουτ του Μπουρσέλη.

Το 1-2 έγινε στο 68′, όταν ο Ροβίθης βρήκε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων τον Τσέλιο, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα και σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να δώσει νέο προβάδισμα στην ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου.

Οι «κυανόλευκοι» έψαξαν το γκολ της νέας ισοφάρισης, στο 80′ ο Κατσιμήτρος εξουδετέρωσε το σουτ του Μπραμπίγια, ενώ στο 87′ ο Μαντζάρης απεσόβησε σε αντεπίθεση το 1-3, σταματώντας στο τετ α τετ τον Ροβίθη.

Εντέλει, το 2-2 σημείωσε ο Χατζής με κεφαλιά στο 89′, σκορ που δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά και αφού στο 90’+3 ο Μαντζάρης δήλωσε πάλι παρών σε σουτ του Ροβίθη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκάμαρης του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Φαλτάκα, αμφότεροι του Συνδέσμου Γρεβενών.

Κίτρινες: 65′ Λίταινας – 48′ Μπάτζιος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Λίταινας (88′ Λούκας Ράμος), Μπραμπίγια, Λουκάο, Μαρκολίνο (84′ Γκουντρουμπής), Πολέτο (79′ Τασιούλης).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μπαχανάκ, Μπουρσέλης (90’+4 Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Μπρους, Τσέλιος, Οικονόμου, Μανουσάκης (84′ Καπνίδης), Ιατρούδης, Κουατένγκ (60′ Ροβίθης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση