HomeHL-LifestyleΤηλεθέαση: Το «Πακέτο» κατατρόπωσε Survivor 3 και «Στην Υγειά μας»

Τηλεθέαση: Το «Πακέτο» κατατρόπωσε Survivor 3 και «Στην Υγειά μας»

Τι έγινε στη μάχη της ζώνης υψηλής τηλεθέασης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μάχη στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Σαββάτου είχε ξεκάθαρο νικητή. Ή για να ακριβολογούμε… νικήτρια.

Η σεζόν που το Survivor υπήρξε φόβος και τρόμος για τον ανταγωνισμό έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο τρίτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης δεν έχει συγκινήσει τους τηλεθεατές και έτσι νωρίς, το κόνσεπτ «Ελλάδα – Τουρκία» εγκαταλείφθηκε, δίνοντας τη θέση του σε μικτές ομάδες. Μπορεί ένας πρόσφατος καβγάς στην ελληνική ομάδα να τόνωσε λίγο τα νούμερα τηλεθέασης, όμως το βράδυ του Σαββάτου, το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ επέστρεψε στις χλιαρές επιδόσεις.

Να θυμίσουμε πως το κανάλι του Φαλήρου μείωσε την ώρα προβολής του παιχνιδιού το Σάββατο, προκειμένου να επιστρέψει εκεί η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Ωστόσο, την πρώτη θέση για την Prime Time του Σαββάτου κατέλαβε άλλος σταθμός και άλλη εκπομπή.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πάμε Πακέτο» και διάσημο καλεσμένο τον Λευτέρη Παντάζη κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών συγκεντρώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 23,5%. Η εκπομπή του ALPHA κατέγραψε 16,7% στο δυναμικό κοινό, τις ηλικίες δηλαδή 18-54 ετών.

Την ίδια ώρα, το Survivor 3 περιοριζόταν σε ποσοστό 14,9% στο σύνολο, ενώ περιορίστηκε ακόμη περισσότερο στις νεότερες ηλικίες, όπου κατέγραψε τηλεθέαση 13,7%.

Το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που ακολούθησε ανέβασε ελαφρά τα ποσοστά τηλεθέασης του σταθμού, με 15,8% στο σύνολο. Ωστόσο, η εκπομπή με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο περιορίστηκε στο 11,9% στο κοινό 18-54.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση