HomeHL-LifestyleΜυστικός κώδικας στο Λευκό Οίκο αν το προεδρικό ζευγάρι θέλει να μείνει μόνο του

Μυστικός κώδικας στο Λευκό Οίκο αν το προεδρικό ζευγάρι θέλει να μείνει μόνο του

Ας υποθέσουμε ότι θέλει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται τον ιδιωτικό τους χώρο για να ικανοποιήσουν κάποιες ανάγκες τους. Το ίδιο ισχύει και για τους Προέδρους. Ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα εφικτό για τα άτομα Υψίστης Ασφαλείας που είναι πάντα περιτριγυρισμένα από άνδρες της ασφάλειας και σωματοφύλακες. Σύμφωνα πάντως με την Daily Star, όταν το προεδρικό ζευγάρι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής επιθυμεί κάποιες ιδιωτικές στιγμές υπάρχουν κάποιες κωδικές λέξεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Star, αυτές οι κωδικές λέξεις στην πραγματικότητα εφευρέθηκαν από τον πρώην Πρόεδρο Μπάρακ μπάμα όταν κατοικούσε εκεί με τη Μισέλ.  Σύμφωνα με τις πληροφορίες το κωδικό όνομα του Μπάρακ ήταν «Renegade» και της Michelle αναφερόταν «Renaissance», ενώ το κωδικό όνομα της συνεύρεσής τους ήταν  «Συζήτηση για τα προβλήματα στη Βοσνία».

Έτσι, κάθε φορά που ο Μπάρακ και η Μισέλ ήθελα να βρεθούν μόνοι στο Λευκό Οίκο όλοι έλεγαν. «Ο Renegade και η Renaissance συζητούν το πρόβλημα της Βοσνίας και δε μπορούμε να τους ενοχλήσουμε»

Δεν είναι ακόμα σαφές αν ο Ντόναλντ Τραμπ, άλλαξε αυτές τις κωδικές λέξεις. Από την άλλη ίσως δεν θέλουμε να ξέρουμε. Ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θέλει να κάνει σεξ!  Wish we didn’t know this, όπως λέει και το δημοσίευμα.

Marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση