HomeHL-LifestyleGame of Thrones: Η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε το τέλος στη μαμά της

Game of Thrones: Η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε το τέλος στη μαμά της

Αν και δεν έπρεπε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν και το τέλος του Game of Thrones κρατείται επτασφράγιστο μυστικό και οι θεωρίες για το τι θα γίνει πληθαίνουν όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη πρεμιέρα, η Εμίλια Κλαρκ πως έχει προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

Η ηθοποιός που υποδύεται την Ντενέρις Ταργκάριαν παραδέχθηκε πως αποκάλυψε στη μητέρα της το τέλος της δημοφιλούς σειράς.

«Για να είμαι ειλικρινής το έκανα. Υποτίθεται πως δεν έπρεπε να το πούμε, το είπα στη μητέρα μου», δήλωσε η Εμίλια Κλάρκ στο The Late Show.

«Το καλό με τη μητέρα είναι πως είναι “τάφος”. Επειδή, το έχει ξεχάσει ήδη», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η Εμίλια Κλαρκ, η οποία είχε αποχαιρετήσει το GOT ενώ ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα, στη συνέχεια, αστειεύτηκε, λέγοντας πως το μόνο που φοβάται είναι πως εάν η μητέρα της αποκοιμηθεί σε κάποιο δημόσιο χώρο, θα αρχίσει να μουρμουράει το τέλος του Game of Thrones.

Η αποκάλυψη της Εμίλια Κλαρκ έρχεται λίγες ημέρες αφότου η Σόφι Τέρνερ, που υποδύεται την Σάνσα Σταρκ, δήλωσε ότι ο αρραβωνιαστικός της Τζο Τζόνας υπέγραψε… συμφωνία καθώς «κατάλαβε» το τέλος του GoT.

Το μεγάλο φινάλε της επικής σειράς Game of Thrones, που κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου, θα προβληθεί αποκλειστικά από τη Nova.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση