HomeΚΡΗΤΗΔιαμαρτύρονται στο Λασίθι για τον ΒΟΑΚ

Διαμαρτύρονται στο Λασίθι για τον ΒΟΑΚ

Τι αναφέρθηκε σε σύσκεψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η έντονη διαμαρτυρία για τον παραγκωνισμό και την κατάφορη αδικία εις βάρος του Νομού  Λασιθίου για το θέμα του ΒΟΑΚ  εκφράστηκε από τους φορείς του Λασιθίου κατά τη διάρκεια σύσκεψης που συγκάλεσε  σήμερα Σάββατο 06  Απριλίου 2019 η Αντιπεριφεριάρχης Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης και ο  Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Εμμ. Πεπόνης  στην αίθουσα του  Επιμελητηρίου Λασιθίου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι Βουλευτές Λασιθίου  Μανώλης Θραψανιώτης και Γιάννης Πλακιωτάκης  , οι Δήμαρχοι Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός ,Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης  και Σητείας Θοδωρής Πατεράκης,.

Επίσης ,ο Πρόεδρος του ΟΑΚ Δημήτρης Κουνενάκης , η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του  ΤΕΕ/ΤΑΚ Τμήμα Ανατολικής Κρήτης Ειρήνη Βρέντζου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου Μανώλης Κλώντζας ,ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου Οδυσσέας Παπαδάκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Οροπεδίου Λασιθίου  κ. Φαρσάρης .

Όπως επισημάνθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης , οι φορείς  αλλά και οι πολίτες του Λασιθίου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους για τα δίκαια αιτήματα και για την ισότιμη αντιμετώπιση του Νομού Λασιθίου ,από την πολιτεία.

Παράλληλα ,εξέδωσαν ψήφισμα στο οποίο μεταξύ άλλων  ζητάνε την προώθηση και άμεση χρηματοδότηση των μελετών μέχρι τη Σητεία , τη  δρομολόγηση της κατασκευής των οδικών έργων και την ένταξη σε χρηματοδοτικά προγράμματα  μέχρι τη Σητεία και σε πρώτη φάση να ενταχθεί το τμήμα Καλό Χωριό  – Παχειάς Άμμου στο πρόγραμμα κατασκευής του τμήματος ΒΟΑΚ  Κίσσαμος – Παχειά Άμμος ενώ επιδιώκουν συνάντηση με  τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και τον Αντιπρόεδρο την Κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη  προκειμένου να του εκθέσουν τις θέσεις τους.

Δείτε το ψήφισμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση