HomeΕΚΛΟΓΕΣΞανά υποψήφιος με τον Στ. Αρναουτάκη ο Μιχάλης Βαμιεδάκης

Ξανά υποψήφιος με τον Στ. Αρναουτάκη ο Μιχάλης Βαμιεδάκης

Δείτε την δήλωσή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πλευρό του Σταύρου Αρναουτάκη βρίσκεται ξανά ο Μιχάλης Βαμιεδάκης ο οποίος δηλώνει πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση του κ. Βαμιεδάκη:

 «Πέρασαν ήδη 5 χρόνια από τότε που ο Σταύρος Αρναουτάκης μου έκανε την τιμητική πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του και από τότε που με τιμήσατε με την ψήφο σας εκλέγοντας με Περιφερειακό Σύμβουλο. Για 5 συνεχόμενα χρόνια ο Περιφερειάρχης μού εμπιστεύτηκε το χαρτοφυλάκιο του Τουρισμού, τού βασικού αναπτυξιακού πυλώνα του νησιού μας κι ο Τουρισμός απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει πιο δυνατή μέσα από τις δυσκολίες που βίωσε.

Πιστεύω ότι το έργο όλων μας πρέπει να έχει συνέχεια, θεωρώντας επίσης ότι η κάλπη είναι η καλύτερη και αντικειμενικότερη αξιολόγηση για τον κάθε άνθρωπο που εμπλέκεται στα Κοινά και λειτουργεί για λογαριασμό των συμπολιτών του. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι λοιπόν πάλι υποψήφιος και ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας.

Στα πλαίσια του ουσιαστικού και ολοκληρωμένου έργου του Σταύρου Αρναουτάκη σε όλους τους τομείς Ανάπτυξης, είναι κοινή διαπίστωση πως στον Τουρισμό τα τελευταία 5 χρόνια η Περιφέρεια Κρήτης, έκανε αξιόλογο και απτό έργο, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο μέρος από τους στρατηγικούς της στόχους.

Μαζί με το Σταύρο Αρναουτάκη πετύχαμε την ανάδειξη του brand name της Κρήτης, την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν, την ανάπτυξη και ανάδειξη του θεματικού Τουρισμού και Πολιτισμού, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και τη στήριξη των επιχειρηματιών.

Στην Κρήτη έρχονται πλέον σχεδόν 5 εκατομμύρια επισκέπτες, έχουν δημιουργηθεί 35 χιλιάδες θέσεις εργασίας και στηρίζεται το 48% του ΑΕΠ του νησιού μας, ισόρροπα για το σύνολο της κοινωνίας και της Οικονομίας. Όλοι, εντός και εκτός Eλλάδας, αναγνωρίζουν την Κρήτη ως ναυαρχίδα του Τουρισμού και την Περιφέρεια Κρήτης ως αξιόπιστο συνομιλητή.

Τα επόμενα χρόνια οι νέες επενδύσεις σε υποδομές που έχουν δρομολογηθεί, αλλά και η συνέχιση των προσπαθειών της Περιφέρειας Κρήτης, πάντα στα πλαίσια του στρατηγικού της σχεδίου, θα αναβαθμίσουν τους αριθμούς αυτούς ποσοτικά και ποιοτικά.

Κλειδί για την επίτευξη των μέχρι σήμερα αλλά και αυριανών στόχων είναι η συνεργασία. Ο τουρισμός μας αφορά και μας στηρίζει όλους, χρειάζεται όμως παράλληλα τη συμβολή όλων μας.

Στις 26 του Μάη, σας θέλω δίπλα μου, για να συνεχίσουμε μαζί με το Σταύρο Αρναουτάκη, τον Περιφερειάρχη που μας ενώνει και μας εμπνέει, με μια νίκη, που θα είναι νίκη του νησιού μας και όλων των ανθρώπων του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση