HomeΚΡΗΤΗΑνέβηκαν στην ταράτσα για να σωθούν από τα νερά

Ανέβηκαν στην ταράτσα για να σωθούν από τα νερά

Επιχείρηση πυροσβεστικής και ΕΜΑΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τεράστια επιχείρηση στήθηκε σήμερα το μεσημέρι από την ΕΜΑΚ και τη πυροσβεστική στα Πιλαλήματα καθώς βρέθηκαν σε σοβαρό κίνδυνο τέσσερα άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στην ταράτσα του σπιτιού τους, καθώς η στάθμη του νερού στην περιοχή όπου βρίσκονται εμπόδιζε την απομάκρυνσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για ένα παιδί και τρεις ενήλικες που είδαν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα και ανέβηκαν στην ταράτσα για να γλιτώσουν.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο και – παλεύοντας με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες – κατάφεραν να προσεγγίσουν τους ανθρώπους.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη σήμερα ειδικά στο Λασίθι καθώς έχουμε κληθεί να συνδράμουμε σε τρεις περιπτώσεις απεγκλωβισμού. Ευτυχώς και σε αυτή την περίπτωση προσεγγίσαμε τους ανθρώπους και τους κατεβάζουμε με ασφάλεια», επεσήμανε στο cretapost, ο Πριφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι η επιχείρηση απεγκλωβισμού ολοκληρώθηκε με επιτυχία με τους τέσσερις ανθρώπους να είναι καλά στην υγεία τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ευρύτερη περιοχή έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα, καθώς ο όγκος του νερού που προκάλεσαν οι ισχυρές καταιγίδες των τελευταίων ωρών φούσκωσε στα νερά του ποταμού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση