HomeΚΟΣΜΟΣΠροσπάθησε να πνίξει ταμία γιατί… κακομεταχειρίστηκε τα πατατάκια του

Προσπάθησε να πνίξει ταμία γιατί… κακομεταχειρίστηκε τα πατατάκια του

Η δικαιολογία στην αστυνομία ήταν «είχα άσχημη μέρα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία εργαζόμενη σε ένα σούπερ μάρκετ της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ κάνοντας την καθημερινή της βάρδια έζησε μία τις πιο τραγικές μέρες της ζωής της. Ένας άνδρας εξοργίστηκε γιατί θεώρησε ότι το πακέτο με τα πατατάκια που ήθελε τόσο πολύ, έλαβε… κακή μεταχείριση. Και σαν μην έφτανε ότι εξοργίστηκε γιατί του «τσαλάκωσε» τα πατατάκια προσπάθησε να πνίξει την υπάλληλο.

Όπως αναφέρει το nypost.com η άτυχη εργαζόμενη κατέληξε σε νοσοκομείο της πόλης ενώ η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από την καταγγελία της. Ο άντρας ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Ο 55χρονος είχε πάει για ψώνια με την γυναίκα του. Καθώς περίμεναν τη σειρά τους στο ταμείο για να πληρώσουν άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα στην υπάλληλο για τον τρόπο που τοποθετούσε τα προϊόντα στις τσάντες. Σύμφωνα με όσα είπε στην αστυνομία «κατέστρεφε τα πατατάκια που είχα αγοράσει».

Η ταμίας, αρχικά δεν έδωσε βαρύτητα στα παράπονα του 55χρονου, όμως η συνέχεια πήρε δραματική τροπή, με τον Μπόουερ να πιάνει τη γυναίκα από τον λαιμό και να την σφίγγει, φωνάζοντάς της παράλληλα να μην βάζει τα πατατάκια του στις ίδιες σακούλες με κονσέρβες κι άλλα βαριά προϊόντα, γιατί «έλιωναν» τα τσιπς.

Οι αστυνομικοί που εξέτασαν τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης διαπίστωσαν την ευστάθεια των ισχυρισμών της άτυχης γυναίκας, συλλαμβάνοντας τον Μπόουερ λίγο αργότερα στο σπίτι του, με τον ίδιο να παραδέχεται την πράξη του και να κάνει λόγο για «αντιεπαγγελματική συμπεριφορά» από πλευράς της υπαλλήλου, ενώ προσπάθησε να δικαιολογηθεί για τον παρολίγο στραγγαλισμό της ταμία λέγοντας «πως το επιστέγασμα της κακής του μέρας, ήταν ο τρόπος που η γυναίκα μεταχειρίστηκε τα πατατάκια του».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση