HomeHL-SportsΔικαιώθηκε και παίρνει «στα χαρτιά» το ματς με τη Σπάρτη ο Εργοτέλης

Δικαιώθηκε και παίρνει «στα χαρτιά» το ματς με τη Σπάρτη ο Εργοτέλης

Οι Λάκωνες είχαν χρησιμοποιήσει υπεράριθμους ξένους - Και αφαίρεση τριών βαθμών - Πρόστιμο και για το θέμα του προπονητή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναμενόμενο… Η Σπάρτη πληρώνει ακριβά την… γκάφα της στο ματς με τον Εργοτέλη, όπου τελείωσε το ματς με 6 Έλληνες αντί για 7 που ορίζει ο κανονισμός.

Οι Κρητικοί είχαν κάνει ένσταση και την Παρασκευή  έγινε γνωστό ότι δικαιώθηκαν, με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Β’ Εθνικής να τους κατακυρώνει το ματς με 3-0, επιτρέποντάς τους να ανέβουν και άλλο βαθμολογικά, παλεύοντας με αξιώσεις  για τη δεύτερη θέση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Λάκωνες είχαν αποσπάσει ισοπαλία 1-1.

Παράλληλα, από την ομάδα της Σπάρτης αφαιρούνται και τρεις βαθμοί, ενώ της επιβάλλεται και πρόστιμο.

Έτσι πλέον βρίσκονται στην… ουρά της βαθμολογίας, ενώ γνωστοποιήθηκε ότι καλούνται να πληρώσουν και πρόστιμο 2.000 ευρώ επειδή δεν είχαν δηλώσει προπονητή με το δίπλωμα που απαιτείται στον αγώνα με τον Βόλο.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

  • ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ Α.Ε ΣΠΑΡΤΗ, χρηματική ποινή ύψους δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνας με ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ, 17/3/2019)

Ως προς την ένσταση που υπέβαλε η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ. 88 κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ στις 23/2/2019,

  • ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ με σκορ 3-0,
  • ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ αφαίρεση τριων (3) βαθμών από τον πίνακα της βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος και της ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ χρηματική ποινή, ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ».
Διαφήμιση
Διαφήμιση