HomeΚΡΗΤΗΣωκράτης Βαρδάκης: «Προτεραιότητά μας η άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη»

Σωκράτης Βαρδάκης: «Προτεραιότητά μας η άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη»

Τα Υποκαταστήματα ΕΦKΑ Μισθωτών και Αγροτών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα Υποκαταστήματα ΕΦKΑ Μισθωτών και Αγροτών επισκέφθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.
Κατά την επίσκεψή του ο κ. Βαρδάκης συνομίλησε με το προσωπικό και τους ασφαλισμένους, ενώ πραγματοποίησε συναντήσεις εργασίας με την Διευθύντρια του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Μισθωτών Ηρακλείου κα Βούλα Κρικέλη και τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Αγροτών κ. Μανόλη Μαρκάκη.

Από τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, έγινε σαφές ότι το έργο της διεκπεραίωσης των κύριων συντάξεων έχει επιταχυνθεί, ωστόσο παραμένουν πολλές εκκρεμότητες αναφορικά με τις επικουρικές συντάξεις. Επίσης, έγινε συζήτηση σχετικά με την υποστελέχωση των υπηρεσιών, ιδιαίτερα μετά και την έναρξη λειτουργίας της νέας υπηρεσίας ελεγκτικού μηχανισμού και της υπηρεσίας συντονισμού Κρήτης.

Παράλληλα, ο κ. Βαρδάκης εξήρε την στάση των υπαλλήλων που καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να ανταποκριθούν στο πλήθος των αιτημάτων, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού και δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει στο αρμόδιο Υπουργείο Εργασίας τα προβλήματα των Υποκαταστημάτων με στόχο την βελτίωση ακόμα περισσότερο της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση