HomeΣΠΟΡΣτο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo ο αθλητικός σύλλογος Τρισκελής

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Taekwondo ο αθλητικός σύλλογος Τρισκελής

Συμμετέχει ο Γιώργος Πυνηρτζής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αθλητικός Σύλλογος, Τρισκελής (Α.Σ.ΤΡΙΣ), έχει ως κύριο σκοπό τη συστηματική καλλιέργεια και την ανάπτυξη των δυνατοτήτων των αθλητών για τη συμμετοχή τους σε αθλητικούς αγώνες, καθώς και την ανάπτυξη και καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος & ιδεώδους, του «ευ αγωνίζεσθαι», του «νους υγιής εν σώματι υγιεί», της ευζωίας και ψυχικής υγείας των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής της Κρήτης.

Ο αθλητής μας, Πυνηρτζής Γεώργιος, κάτοχος μαύρης ζώνης, 4 dan, είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής, διευθυντής στο ΓΕΛ Μοχού και διεθνής διαιτητής. Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας το 2018 διακρίθηκε και κατέλαβε την 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο.

Έχει ενταχθεί από την Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do (ITF) Ελλάδος (ΑΟΤΕ) στην Εθνική Ομάδα της χώρας μας για τη συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwondo-ITF που διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας από 2 έως 8 Απριλίου 2019.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης και συγκεκριμένα τον κ. Πιτσούλη Γεώργιο, Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, για τη στήριξη της προσπάθειας  συμμετοχής του αθλητή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς και το χορηγό Computer View.

Διαφήμιση
Διαφήμιση