HomeΚΡΗΤΗ150 πρόβατα βρήκαν τον… ιδιοκτήτη τους

150 πρόβατα βρήκαν τον… ιδιοκτήτη τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, εντοπίστηκαν τα 150 αφαιρεθέντα πρόβατα

Συνελήφθησαν, ως δράστες τέσσερις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή

Εξιχνιάστηκε, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, περίπτωση ζωοκλοπής, η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της 03.06.2014, σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, σε βάρος 50χρονου.

Ειδικότερα, ύστερα από τη μεθοδική και εμπεριστατωμένη διερεύνηση της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε έρευνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου, και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, εντοπίστηκαν τα 150 αφαιρεθέντα ζώα (πρόβατα) ιδιοκτησίας του 50χρονου, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αρκαλοχωρίου και τη συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηρακλείου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας τέσσερις ηλικίας 20, 35, 39,  και 25 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση