HomeHL-9«Αγαπώ την ζωή, οδηγώ με προσοχή» Μεγάλος χορηγός της εκστρατείας τα ΣΜ Χαλκιαδάκης

«Αγαπώ την ζωή, οδηγώ με προσοχή» Μεγάλος χορηγός της εκστρατείας τα ΣΜ Χαλκιαδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα s/m Χαλκιαδάκης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, στηρίζουν και παίρνουν ενεργά μέρος στην εκστρατεία ενημέρωσης «Αγαπώ τη ζωή, οδηγώ με προσοχή» που πραγματοποιείται στο Νομό Ηρακλείου για τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων από το ΣΚΑΪ Κρήτης με τη συμμετοχή του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α.) και του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου.

Η εκστρατεία, έχοντας ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2018 από 25 χωριά της ενδοχώρας του νομού,  το 2019 επικεντρώνεται σε επιχειρήσεις και το προσωπικό τους, για να συνεχίσει και πάλι τις επισκέψεις σε χωριά από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Η ενημερωτική διάλεξη γίνεται για τη βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής και την εν γένει οδική συμπεριφορά των συμπολιτών μας. Στόχο έχει να προβληματίσει το κοινό ώστε να αντιληφθεί τις διαστάσεις και τις προεκτάσεις που μπορεί να έχει ένα τροχαίο ατύχημα.

Αναλυτικότερα, στις 21 και τις 28 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διαλέξεις στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. με τη συμμετοχή των οδηγών της εταιρείας, καθώς και των εργαζομένων στα γραφεία της εταιρείας.

Ομιλητές της ενημέρωσης «Αγαπώ τη ζωή, οδηγώ με προσοχή» ήταν οι :

  • Γιάννης Χρονάκης – Δ/ντής Ρ/Σ  ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92,1
  • Γιάννης Λιονάκης – Ασφαλιστής- Πρόεδρος Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.ΤΑ (Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων)
  • Στέλιος Καρακούδης – Υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου

Οι δράσεις θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον με στόχο πάντα την βελτίωση της κυκλοφοριακής αγωγής και της οδικής συμπεριφοράς που πρέπει να έχουμε όλοι, ώστε να αποφεύγονται τα τροχαία ατυχήματα.33

Διαφήμιση
Διαφήμιση