HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Γιάννης Λελεδάκης υποψήφιος με τον Θοδωρή Νίνο

Ο Γιάννης Λελεδάκης υποψήφιος με τον Θοδωρή Νίνο

Για το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμα μια υποψηφιότητα έρχεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου για τις δημοτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 26 Μαΐου. Πρόκειται για τον απόστρατο Αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού Γιάννη Λελεδάκη, από την Αργυρούπολη που υπηρέτησε χρόνια την πατρίδα ως Μηχανικός στα Υποβρύχια, αλλά και σε άλλες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού, με πολυετή ενασχόληση σε πολιτιστικά σωματεία στο Ρέθυμνο και στην Αθήνα. Ο Γιάννης Λελεδάκης είναι παντρεμένος με την Αρετή Στασινοπούλου και έχουν έναν γιο.

Αναφερόμενος ο ίδιος στην υποψηφιότητά του, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Ως ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που φιλοδοξεί για ένα καλύτερο αύριο αποδέχτηκα την πρόταση του αυριανού Δημάρχου Θοδωρή Νίνου, ώστε να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος. Η  συμμετοχή μου στα κοινά ξεπερνά τις προσωπικές μου φιλοδοξίες, αφού ως συνταξιούχος έχω την όρεξη και το χρόνο να ασχοληθώ, αλλά και την επιθυμία να υπηρετήσω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια τον τόπο μου.

Ως γιός ιερέα έμαθα από μικρός να πιστεύω στο δίκαιο και να ακολουθώ το δρόμο του Θεού, ενώ ως απόστρατος  Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, έμαθα τόσο στην  πειθαρχία, όσο και στον αγώνα για το κοινό καλό.

Με πίστη και σιγουριά ότι θα κάνω το καλύτερο για τον Δήμο μας και τα χωριά μας, γνωρίζοντας τα καθημερινά και σοβαρά προβλήματα τους, ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας.

Για ένα καλύτερο Ρέθυμνο που ΑξίΖει κάθε πολίτης, μόνιμος αλλά και επισκέπτης.

Για ένα καλύτερο Ρέθυμνο που ΑξίΖουν τα παιδιά μας, το μέλλον αυτού του τόπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση