HomeHL-SportsΞεκίνησε «πάνοπλος» για Απόλλωνα Λάρισας ο Εργοτέλης

Ξεκίνησε «πάνοπλος» για Απόλλωνα Λάρισας ο Εργοτέλης

Σεμινάριο για τα χειραγωγημένα ματς και τη στοιχηματική απάτη παρακολούθησαν οι «κιτρινόμαυροι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας , επέστρεψαν την Τρίτη  οι παίκτες του Εργοτέλη έχοντας πλέον στο μυαλό τους το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε ιδιοδεκτικότητα, άσκηση πάσας και αγωνιστικό παιχνίδι για την θετική μετάβαση.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες για την αναμέτρηση της Λάρισας, πλην του τιμωρημένου Κουατένγκ.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη  με προπόνηση στο βοηθητικό του Παγκρήτιου στις 19:30.

Σεμινάριο από τη Sportradar

Σημειώνεται ότι πριν από την έναρξη της προπόνησης της Τρίτης, οι Ηρακλειώτες παρακολουθήσαν σεμινάριο της Sportradar gια την ανίχνευση και την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων αλλά και τη στοιχηματική απάτη.

Το ενημερωτικό τηςΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης  στο Παγκρήτιο οι «κιτρινόμαυροι» παρακολούθησαν  το ειδικό σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία Sportradar για την ανίχνευση και την αντιμετώπιση των χειραγωγημένων αγώνων αλλά και τη στοιχηματική απάτη.

Η συνεδρία αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο μιας σειράς συναντήσεων που πραγματοποιεί η εταιρία, που έχει ως έδρα την Ελβετία, με στόχο την ενημέρωση των ΠΑΕ και γενικότερα των ανθρώπων που ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γύρω από το σημαντικό και ακανθώδες ζήτημα της χειραγώγησης αγώνων.

Να σημειώσουμε ότι η παρακολούθηση του σεμιναρίου περιλαμβάνεται στο πλαίσιο των όρων αδειοδότησης των ΠΑΕ, ενώ περιλαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση