HomeHL-HealthΠΟΕΔΗΝ: Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης

ΠΟΕΔΗΝ: Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης

Λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Συγκεκριμένα, σταμάτησαν όλα τα έκτακτα και τα περισσότερα από τα τακτικά χειρουργεία. Το πρόβλημα είναι πως από τους 4 αναισθησιολόγους που υπηρετούν στο Παίδων Πεντέλης, έμειναν μόνο δύο, καθώς η μία λείπει με άδεια κύησης και η διευθύντρια με εκπαιδευτική άδεια, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων.

Ακόμη, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι λόγω έλλειψης φύλαξης στα Κέντρα Υγείας κινδυνεύουν οι ζωές γιατρών και νοσηλευτών. Μάλιστα, αναφέρει πρόσφατο περιστατικό ξυλοδαρμού δύο αγροτικών γιατρών και δύο νοσηλευτών, από ασθενή.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Η κυβέρνηση διαλύει τα Νοσοκομεία για να επιτύχει τα υπερπλεονάσματα.

Φτάνει πια.

Σταμάτησαν τα χειρουργεία στο Παίδων Πεντέλης.

Οι Αξονικές στην Άρτα συνεχίζουν να γίνονται στον ιδιωτικό τομέα λόγω έλλειψης γιατρών

Άπειρες και τραγικές καταστάσεις δημιουργούντα στα Νοσοκομεία εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Πού είναι οι χιλιάδες γιατροί – νοσηλευτές που προσλαμβάνει το δίδυμο Τσίπρας – Πολάκης.

ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Σταμάτησαν τα χειρουργεία λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων. Υπηρετούν 4 αναισθησιολόγοι και έμειναν μόνο δύο. Λείπουν η μία με άδεια κύησης και η Διευθύντρια με εκπαιδευτική άδεια.

Σταμάτησαν όλα τα έκτακτα και τα περισσότερα των τακτικών χειρουργείων. Επισκέφθηκαν τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ. Τους είπε ότι από 1 Απρίλη θα καλυφθούν με αναισθησιολόγος από το Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας. Πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ακόμη να εμφανισθεί αναισθησιολόγος από το Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ

Το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα λειτουργεί με μόνο δύο γιατρούς. Μέχρι πρόσφατα οι αξονικές γίνονταν στον ιδιωτικό τομέα γιατί ήταν χαλασμένος ο αξονικός και τώρα που προμηθεύτηκαν καινούργιο αξονικό συνεχίζουν να γίνονται στον ιδιωτικό τομέα γιατί δεν έχουν γιατρούς.

Λόγω έλλειψης φύλαξης στα Κέντρα Υγείας κινδυνεύουν οι ζωές των γιατρών και νοσηλευτών. Πριν λίγες ημέρες άτομο προσήλθε στο Κέντρο Υγείας 1:30 το βράδυ και απαιτούσε από το προσωπικό να γράψουν στο χαρτί ότι αυτός ήθελε. Δύο αγροτικοί ιατροί και δύο νοσηλευτές έφαγαν άγριο ξύλο από το εν λόγω άτομο. Το Κέντρο Υγείας δεν διαθέτει καθόλου φύλαξη!».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση