HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΣτην Κρήτη το φεστιβάλ «Όψεις του Φανταστικού 2019»

Στην Κρήτη το φεστιβάλ «Όψεις του Φανταστικού 2019»

Στις 6 και 7 Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 6 και 7 Απριλίου θα διεξαχθεί στην Κρήτη, από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές, το λογοτεχνικό φεστιβάλ Όψεις του Φανταστικού, για τη λογοτεχνία του φανταστικού, στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο, όπου θα παρουσιαστούν τα βιβλία που έχουν γράψει και συμμετέχουν οι συγγραφείς των Εκδόσεων που κατάγονται από την Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία των εκδόσεων που θα παρουσιαστούν και μια μεγάλη επιλογή από τα υπόλοιπα καθώς επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Ρέθυμνο, το Σάββατο  6 Απριλίου, από τις 19.00 το απόγευμα στο Arokaria café, Σαλαμίνος 7, 2831021442 και στο Ηράκλειο, την Κυριακή  7 Απριλίου, από τις 19.00 το απόγευμα στο Πολύκεντρο νεολαίας, Ανδρόγεω 4, 2813409210.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα γίνουν κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση