HomeHL-9Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της μικρής Μαρίνας για την επόμενη θεραπεία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της μικρής Μαρίνας για την επόμενη θεραπεία

Αισιοδοξεί η οικογένεια την οποία «αγκάλιασε» όλη η Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέος κύκλος αγωνίας για την 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες που από τις 17 Μαρτίου βρίσκεται και πάλι στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Χαϊδελβέργης προκειμένου να συνεχίσει τον κύκλο των επεμβάσεων και των θεραπειών της.

Σύμφωνα με τον θείο της μικρούλας Αντώνη Παχάκη, η προετοιμασία του κοριτσιού για την επόμενη φάση της θεραπείας του ολοκληρώθηκε επιτυχώς, δίνοντας έτσι το «πράσινο φως» για τη συνέχιση της προσπάθειας που καταβάλλουν οι γιατροί στη Γερμανία.

Στο πλευρό της μικρής Μαρίνας βρίσκονται οι γονείς της που συνοδεύουν το κοριτσάκι στα ταξίδια του στη Γερμανία, με τις ευχές όλων. Μάλιστα εκτιμάται πως μέχρι το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος και σοβαρότερος κύκλος της θεραπείας του παιδιού, το οποίο είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες, η τρίτη κατά σειρά, χαρακτηρίστηκε επιτυχημένη και ο πατέρας του παιδιού Γιώργος Παχάκης σε ανάρτησή του στο Facebook ανάφερε: «Η χάρη σου Παναγία μου βοήθησε την Μαρίνα να πάνε όλα καλά και σήμερα … Σας ευχαριστώ όλες, όλους που για ακόμη μια φορά ήσασταν κοντά στην Μαρίνα μας. Οι προσευχές σας ακούστηκαν … Ευχαριστώ όλους….».

Διαφήμιση
Διαφήμιση