HomeHL-SportsΠαναχαϊκή Εργοτέλης 0-1

Παναχαϊκή Εργοτέλης 0-1

Η Παναχαϊκή δέχτηκε γκολ στο 86' απο τον Κουατένγκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Παναχαϊκή γνώρισε την Κυριακή  την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα με 0-1 από τον Εργοτέλη.

Οι δύο ομάδες συγκρούστηκαν για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και αυτό το αποτέλεσμα δίνει στους Κρητικούς το χαμένο έδαφος της Πατρινής ομάδας, βρίσκοντας τους στην 4η θέση με 40 βαθμούς, δύο θέσεις πάνω από τους γηπεδούχους.

Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Τσιώλη ήταν εμφανώς καλύτερη μπαίνοντας δυναμικά και φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ με το σουτ του Πολυχρόνη να περνάει στο 13ο λεπτό ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια έδειξε αντίδραση ο Εργοτέλης με τον Έφορντ να δίνει στον Τσέλιο, ο οποίος σούταρε και αυτός άουτ στο 18ο λεπτό.

Τελευταία αξιόλογη ευκαρία για γκολ ήρθε από τους γηπεδούχους με το απευθείας φάουλ του Κολ στο 38ο λεπτό, ο Κατσιμήτρος όμως είχε άλλη άποψη και με μια τρομερή απόκρουση μπλόκαρε την μπάλα, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες στο 0-0.

Μετά την ανάπαυλα οι ρυθμοί δεν έπεσαν και η ομάδα της Πάτρας συνέχισε να απειλεί.

Χαρακτηριστική της φάση το πολύ καλό σουτ του Κυνηγόπουλου από διαγώνια θέση με την μπάλα όμως να περνάει και πάλι άουτ.

Η ψυχρολουσία όμως ήρθε από την ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, δεν απειλούσαν, δεν είχαν βλέψεις για γκολ και τελικά το γκολ ήρθε.

Ο Έφορντ πέρασε τον Ντάσιο, πάσαρε στον Κουατένγκ που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, παγώνοντας το γήπεδο.

Το 0-1 παρέμεινε και έδωσε σπουδαίο τρίποντο στους Κρητικούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Περράκης του Συνδέσμου Αθηνών, ενώ βοηθοί του ήταν οι Βεργέτης από τον Σύνδεσμο Αρκαδίας και Αδαμόπουλος από τον Σύνδεσμο Μεσσηνίας. 4ος ήταν ο Μπαΐλης του Συνδέσμου Πρέβεζας.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σάκης Τσιώλης): Κολοβούρης, Πολυχρόνης, Σταμόπουλος, Πλέγας, Σωτηράκος, Φουρλάνος, Ελευθεριάδης, Κολ (54’ Αργυρόπουλος), Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (76’ Μπαστακός), Κόβατσεκ (33΄ λ.τ. Μωραίτης)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Nίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Ζέραρ, Μπουρσέλης, Μπάτζιος, Μαζούλουξης, Μπρούς, Τσέλιος, Οικονόμου, Μανουσάκης (54’ Μπουτσάκης / 82’ Γκουαντέ), Ιατρούδης, Έφορντ

Διαφήμιση
Διαφήμιση