Χοχλιοί σουβλάκι… νέα σπεσιαλιτέ από τη Μεσαρά
Δείτε τα μυστικά τις νέας αυτής συνταγής
Και χοχλιούς σουβλάκι!!
Καθόλου άσχημη δεν ήταν η ιδέα Μεσαρίτη να κάνει τους χοχλιούς σουβλάκι και να τους ψήσει στα κάρβουνα.
Όσοι μάλιστα δοκίμασαν έμειναν εντυπωσιασμένοι.
Αν αμέσως μετά που θα τα βγάλεις , τα βουτήξεις και σε λαδόξυδο με λίγο αλάτι ,ε, τότε πιά γίνονται καταπληκτικά τονίζει η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά που μας καλεί όλους να δοκιμάσουμε