HomeHL-LifestyleΗ επιστροφή της Βικτώριας Καρύδα στην πασαρέλα

Η επιστροφή της Βικτώριας Καρύδα στην πασαρέλα

Πέντε μήνες έπειτα τη δολοφονία του συζύγου της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πάνε σχεδόν πέντε μήνες από το φρικτό εκείνο βράδυ που άγνωστος πυροβολούσε και σκότωνε εν ψυχρώ τον σύζυγο της Βικτώριας Καρύδα η οποία μάλιστα εκείνο το διάστημα εμφανιζόταν με μεγάλη επιτυχία στο My Style Rocks!

Η Βικτώρια όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να σταθεί ξανά στα πόδια της, να στηρίξει τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον επιχειρηματία και να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της. Και τα κατάφερε μόλις χθες, ανεβαίνοντας για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό στην πασαρέλα.

Αφορμή στάθηκε η Athens Exclusive Designers Week που πραγματοποιείται στο Ζάππειο Μέγαρο αυτές τις ημέρες. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε ρούχα του οίκου Kathy Heyndels και ως σωστή επαγγελματίας ανέδειξε με το περπάτημά της τις νέες δημιουργίες, ποζάροντας συγχρόνως και για τους φωτογραφικούς φακούς.

Να θυμίσουμε ότι το μοιραίο βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 2018, άγνωστος, είχε στήσει ενέδρα θανάτου έξω από το σπίτι της οικογένειας στη Βούλα στον 46χρονο επιχειρηματία σύζυγό της και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ, κόβοντας σχεδόν ακαριαία το νήμα της ζωής του.

Η ίδια αλλά και τα μέλη της οικογένειάς τους, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη συμφορά που τους είχε συμβεί. Η Βικτώρια όλο αυτό το διάστημα απείχε από κάθε δραστηριότητα, προσπαθώντας να στηρίξει και τα δύο παιδιά της αλλά και να βρει τη δύναμη η ίδια να προχωρήσει μετά από μία τέτοια απώλεια.
2

3
Πηγή: gossip-tv.gr