HomeHL-LifestyleΕγκυος ξανά η Μιράντα Κερ

Εγκυος ξανά η Μιράντα Κερ

10 μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μητέρα θα γίνει ξανά το διάσημο μοντέλο Μιράντα Κερ, μόλις 10 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της.

Η 35χρονη Μιράντα Κερ και ο σύζυγός της, ο ιδρυτής του Snapcaht, Έβαν Σπίγκελ υποδέχτηκαν πριν από λίγο καιρό τον γιο τους Χαρτ και μόλις ανακοίνωσαν ότι περιμένουν ένα ακόμη μωρό.

«Η Μιράντα, ο Έβαν, ο Φλιν και ο Χαρτ ανυπομονούν να καλωσορίσουν το νεότερο μέλος στην οικογένειά τους» δήλωσε εκπρόσωπος του μοντέλου στο περιοδικό People.

Η Μιράντα Κερ είναι επίσης μητέρα του 8χρονου Φλιν με τον πρώην σύζυγό της, Ορλάντο Μπλουμ. Το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Σπίγκελ στις Μαΐου στο Λος Άντζελες.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν το πόσο ευτυχισμένοι είμαστε που καλωσορίζουμε τον όμορφο γιο μας στην οικογένειά μας. Η Μιράντα είναι καλά και ο Φλιν είναι ενθουσιασμένος που θα γίνει ο μεγάλος αδερφός. Σας ευχαριστούμε για τα ευγενικά λόγια σας και τις ευχές σας σε αυτή την πολύ ξεχωριστή στιγμή» είχαν αναφέρει τότε σε επίσημη ανακοίνωσή τους.

Λίγους μήνες αργότερα, ο ιδρυτής του Snapchat Έβαν Σπίγκελ μίλησε για την πατρότητα στο E! News, λέγοντας: «Είναι αδύνατον να το περιγράψω. Είναι ένα γεγονός που αλλάζει τη ζωή σου».

Η Μιράντα Κερ και ο Σπίγκελ παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017 σε μια μικρή τελετή στη νότια Καλιφόρνια με μόλις 40 καλεσμένους.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση