HomeHL-9Την ερχόμενη Τρίτη η δίκη για την ασέλγεια σε βάρος 13χρονης μαθήτριας

Την ερχόμενη Τρίτη η δίκη για την ασέλγεια σε βάρος 13χρονης μαθήτριας

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο τεχνικός ορθοπεδικός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου πρόκειται να διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου η δίκη του τεχνικού ορθοπεδικού για την ασέλγεια σε βάρος 13χρονης μαθήτριας.

Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί τον χειμώνα του 2017, μετά από σχετική καταγγελία των γονέων του κοριτσιού, η οποία οδήγησε στη σύλληψη του τεχνικού ορθοπεδικού.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί, το κοριτσάκι μετέβη στο γραφή του κατηγορουμένου μαζί με τη μητέρα του προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδικευμένη θεραπεία για το ορθοπεδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Κατά τη στιγμή που η μητέρα περίμενε στον προθάλαμο του γραφείου και το κορίτσι βρισκόταν μόνο του με τον τεχνικό ορθοπεδικό, ο άνδρας φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης που είχε συγκλονίσει την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη, μέχρι τώρα έχει πάρει αλλεπάλληλες αναβολές. Η ακροαματική διαδικασία επρόκειτο να ξεκινήσει την Παρασκευή 22 Μαρτίου. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζήτησαν και πάλι αναβολή, αίτημα το οποίο απορρίφθηκε από το δικαστήριο, ωστόσο η δίκη διακόπηκε για να ξεκινήσει, οριστικά πλέον, την Τρίτη 2 Απριλίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση