HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ νεαρή δικηγόρος Ειρήνη Τσιχλάκη υποψήφια με τον Θοδωρή Νίνο

Η νεαρή δικηγόρος Ειρήνη Τσιχλάκη υποψήφια με τον Θοδωρή Νίνο

Για το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Θοδωρή Νίνο και την Δημοτική Παράταξη «Ρέθυμνο Αξίζεις» θα είναι στις εκλογές του Μαΐου η νεαρή δικηγόρος Ειρήνη Τσιχλάκη, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Επιστρέφοντας συνειδητά, στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, μετά από τις σπουδές μου στην Δημόσια Διοίκηση και έπειτα στη Νομική Επιστήμη,  διεπίστωσα, ότι οι νέοι άνθρωποι που αποτελούν την «ραχοκοκαλιά» της εκάστοτε κοινωνίας, δεν συμμετέχουν ενεργά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα κοινά, είναι προσφορά  και ευθύνη όλων στον βαθμό που αναλογεί στον καθένα μας.

Ως  «νέα γενιά» έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης  και το «οφείλουμε» στα όνειρά μας και αργότερα στα παιδιά μας, για μία καλύτερη κοινωνία, όπου ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ και η ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων μας, για την βελτίωση, τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας, την ανασυγκρότηση της Διοίκησης και την διατήρηση των θεσμών μας, θα είναι βασικά γνωρίσματα της.

Μοναδική μου φιλοδοξία είναι να ΣΥΝ-εισφέρω με τις γνώσεις, τον ενθουσιασμό και τις υπηρεσίες μου, το «καινούργιο» στοιχείο στον τόπο μας.

Υπόσχομαι «καθαρό βλέμμα» στα πράγματα και στους συμπολίτες μου. Η γενιά μας πρέπει να έχει ισχυρή φωνή στον Δήμο Ρεθύμνης.

Οι νέοι, οι γυναίκες, οι επιστήμονες, οι επιχειρηματίες και όσοι ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα θα πρέπει να έχουν ισχυρή εκπροσώπηση για τα ζητήματα τους όπως η δημιουργία κινήτρων για την παραμονή τους ή την επιστροφή τους στον τόπο μας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής με την επίλυση βασικών προβλημάτων της καθημερινότητας, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της συμμετοχής τους κατά την λήψη των αποφάσεων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θοδωρής Νίνος μ’ ενέπνευσε να τον εμπιστευτώ ανταποκρινόμενη  θετικά στην τιμητική του πρόταση και να ταχθώ στο πλευρό του με τον αξιόλογο Συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις» στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Στο πρόσωπο του διέκρινα  έναν άνθρωπο με κοινό όραμα και αγάπη για τον τόπο μας, με ήθος, σεβασμό στον ΑΝΘΡΩΠΟ, καινοτόμες ιδέες και τεκμηριωμένες θέσεις βασισμένες σε προγράμματα έτοιμα να εφαρμοσθούν την επόμενη ημέρα κιόλας  των εκλογών.

Ωστόσο ως νέος άνθρωπος που εισέρχομαι για πρώτη φορά στον χώρο αυτό, ζητάω με σεβασμό,  την εμπιστοσύνη σας  στο «ταξίδι» αυτό, στο οποίο είμαστε όλοι συνταξιδιώτες με τελικό προορισμό το «καλό» του τόπου μας γιατί… «ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΞΙΖΕΙΣ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση