HomeΚΡΗΤΗΟ νέος διοικητής της Vης Μεραρχίας Κρητών στην περιφερειακή ενότητα Χανίων

Ο νέος διοικητής της Vης Μεραρχίας Κρητών στην περιφερειακή ενότητα Χανίων

Είχε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη, Απόστολο Βουλγαράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019, ο νέος Διοικητής της 5ης Ταξιαρχίας Πεζικού (Vης Μεραρχίας Κρητών), ο Ταξίαρχος Στυλιανός Γασπαράκης, ο οποίος διαδέχεται τον Ταξίαρχο Γρηγόρη Κοκολάκη.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής αυτής επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στα θέμα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν οι τελευταίες θεομηνίες, στον κρίσιμο ρόλο και στην πολύτιμη βοήθεια των στελεχών του και των μηχανικών του Ελληνικού Στρατού και, κλείνοντας, στις επικείμενες εκλογές που συμπίπτουν φέτος και με τις εκδηλώσεις εορτασμού της 78ης Επετείου της Μάχης της Κρήτης. Ο κ. Βουλγαράκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην στήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλες τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που (συν)διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, και ιδιαίτερα της μπάντας της 5ης ΤΑΞ.ΠΖ και της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού.

Με τη σειρά του ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και τον διαβεβαίωσε ότι η καλή αυτή συνεργασία θα συνεχιστεί.

Τέλος ο κ. Βουλγαράκης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, προσφέροντάς του, ως αναμνηστικό δώρο, τη δίγλωσση έκδοση της Π.Ε. Χανίων με ποιήματα του Καβάφη και μια έκδοση του Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελ. Βενιζέλος» για τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση