Μετά από έξι μήνες οι αστυνομικές αρχές βρήκαν ποιος ήταν ο «μπαλωθιέρης» που τραυμάτισε με το όπλο του έναν 40χρονο σε μία βάφτιση που έγινε στο Ηράκλειο.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου όταν έξω από κέντρο διασκέδασης βρέθηκε αιμόφυρτος ένας 40χρονος ο οποίος έφερε τραύματα από σφαίρα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί είχαν συναντήσει πολλές δυσκολίες καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με αρκετά… κλειστά στόματα καθώς όλοι έλεγαν πως ούτε είδαν, ούτε άκουσαν το ο,τιδήποτε.

Το θύμα, ήταν ένας 40χρονος άνδρας καλεσμένος από την Αθήνα που είχε κατέβει στην Κρήτη για να παραστεί στην συγκεκριμένη βάφτιση.

Τα τραύματά του ήταν σοβαρά και νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, υποβλήθηκε σε τουλάχιστον τρία χειρουργεία ενώ μεταφέρθηκε και σε κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα.

Είχαν καυγαδίσει νωρίτερα

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δράστης είναι ένας 37χρονος ο οποίος επίσης ήταν καλεσμένος στην βάφτιση.

Ο δράστης μέσα στο κέντρο διασκέδασης φαίνεται πως είχε έντονη λογομαχία με τον 40χρονο και στη συνέχεια έφυγε από την βάφτιση.

Όπως φαίνεται όμως επέστρεψε και περίμενε το θύμα κρυμμένος σ’ ένα σημείο και τον πυροβόλησε.

Το μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί ήταν πως δεν πήγε κοντά του αλλά τον πυροβόλησε από μακριά γι’ αυτό και ο 40χρονος δεν τον είδε.

Ωστόσο, οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν πως το όπλο του 37χρονου ήταν εκείνο που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον καλεσμένο και πλέον ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση