HomeHL-LifestyleΓάλλος chef καταγγέλλει «κλοπή» στο MasterChef: «Είναι ανέντιμο κάποιος να οικειοποιείται τη δουλειά μου»

Γάλλος chef καταγγέλλει «κλοπή» στο MasterChef: «Είναι ανέντιμο κάποιος να οικειοποιείται τη δουλειά μου»

Παρουσιάστηκε ως αυθεντική δημιουργία Έλληνα pastry chef

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χτες στο MasterChef οι παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν ένα γλυκό που παρουσιάστηκε ως αυθεντική δημιουργία του pastry chef, Φίλιππου Παπασπύρου. Δημοσιογράφος από το Πρω1νό του ANT1, μετά από έρευνα που έκανε στο διαδίκτυο ανακάλυψε πως το συγκεκριμένο γλυκό δεν ήταν αυθεντικό δημιούργημα του Φίλιππου Παπασπύρου αλλά του γνωστού Γάλλου pastry chef Adrien Bozzolo. Μάλιστα ο δημοσιογράφος δημιούργησε ένα story στο Instagram στο οποίο έκανε mention τον Adrien ο οποίος στη συνέχεια του έστειλε προσωπικό μήνυμα γράφοντας: «Είναι ανέντιμο κάποιος να οικειοποιείται τη δουλειά κάποιου άλλου και μάλιστα στην τηλεόραση».
1
Στο προφίλ του στο Instagram o Bozzolo έχει αναρτήσει άπειρες τέτοιες δημιουργίες που θύμιζαν πολύ το χθεσινό γλυκό, το οποίο μάλιστα παρουσιάστηκε ως κάτι το φίνο και το εξαιρετικά δύσκολο στο στήσιμο όλων των επιπλέον παρασκευών του. Μάλιστα, ήταν το αυστηρό ύφος του έλληνα pastry chef και η αυστηρή κριτική στις εκ του αποτελέσματος παρασκευές των διαγωνιζομένων που κέντρισε και το ενδιαφέρον πολλών χρηστών των social media να αναζητήσουν αυτό το είδος όρθιας πάστας.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Πρω1νού:

https://www.youtube.com/watch?v=2lOongwj6WI

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση