HomeΚΡΗΤΗΣτην τελετή αναγόρευσης της Μαριάννας Βαρδινογιάννη σε επίτιμη διδάκτορα ο Σωκράτης Βαρδάκης

Στην τελετή αναγόρευσης της Μαριάννας Βαρδινογιάννη σε επίτιμη διδάκτορα ο Σωκράτης Βαρδάκης

Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελετή αναγόρευσης της κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, σε επίτιμη διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, παρευρέθηκε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαο Βούτση.

Ο κ. Βαρδάκης με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση, συνεχάρει την κα Βαρδινογιάννη για την κοινωνική της προσφορά, όλα αυτά τα χρόνια, τονίζοντας πως η ίδια δεν φέρει τυχαία τον τίτλο της πρέσβειρας καλής θελήσεως της UNESCO.
vardakis_vardinogianni_280319b
Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η κα Βαρδινογιάννη έχει καταφέρει να προσφέρει τα μέγιστα σε ευπαθείς ομάδες που έχουν πραγματική ανάγκη και να χαρίζει χαμόγελα και ελπίδα σε παιδιά. Παράλληλα το έργο της διευρύνεται σε τομείς όπως, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η προώθηση του πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς, παιδεία και υγεία. Η κα Βαρδινογιάννη έχει καταφέρει να κάνει τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη απέναντι στον συνάνθρωπο, στάση ζωής».

Διαφήμιση
Διαφήμιση