HomeHL-9Προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για τους θυελλώδεις ανέμους

Προειδοποιεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου για τους θυελλώδεις ανέμους

Αναμένονται προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες ενδέχεται να προκαλέσουν τις επόμενες ώρες οι θυελλώδεις άνεμοι που αναμένονται στα πελάγη.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, σύμφωνα με τη σχετική αναγγελία θυελλωδών ανέμων της Εθνικής Μετωρολογικής Υπηρεσίας, μέχρι τις 10 το βράδυ αναμένονται στο Νοτιοδυτικό Κρητικό Πέλαγος θυελλώδεις δυτικοί – βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως έως και 8 μποφόρ, και στο Δυτικό Κρητικό πέλαγος θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι εντάσεως έως και 8 μποφόρ.

Παράλληλα, το Λιμεναρχείο προειδοποιεί τους ιδιοκτήτες των ελλιμενιζόμενων μικρών σκαφών στη θαλάσσια περιοχή του Ηρακλείου να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά τη διάρκεια ισχύος του δελτίου θυελλωδών ανέμων και παράλληλα να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

Ακόμη στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα του προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση