HomeHL-SportsΠάνε στον πρωθυπουργό για να μείνουν 16!

Πάνε στον πρωθυπουργό για να μείνουν 16!

Μετά το αδιέξοδο της Σούπερ Λίγκας με τον Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση..

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν… Σούπερ Λίγκα και Γιώργος Βασιλειάδης οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο για την αναδιάρθρωση ύστερα από τη μεταξύ τους συνάντηση την Τετάρτη

Οι ομάδες ζήτησαν αναστολή για έναν χρόνο, αλλά ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε ότι σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να ισχύσει η συμφωνία για τα τηλεοπτικά της σεζόν 2019-20, αφού προϋπόθεση ήταν η μείωση των ΠΑΕ από 16 σε 14.

Άκρη λοιπόν δεν βρέθηκε, η αναδιάρθρωση είναι εμφανές ότι κολλάει και έτσι η Σούπερ Λίγκα ενημέρωσε τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι θα πάει να δει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για να του εξηγήσει γιατί δεν μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα η μείωση των ομάδων.

Η συνάντηση θα γίνει το προσεχές διάστημα και ζητήθηκε από τον Γ. Βασιλειάδη να συμμετέχει κι αυτός, με τον τελευταίο να τονίζει ότι δεν χρειάζεται να παραβρεθεί.

Πάντως, ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ θα καταθέσει την τροπολογία για την αναδιάρθρωση σύντομα, αλλά χωρίς να αναφέρει πόσες ομάδες θα έχει κάθε κατηγορία.

Η ΕΠΟ από την πλευρά της θα πρέπει να αναφέρει το νομικό πλαίσιο της υπό ίδρυσης Σούπερ Λίγκας 2, αν γίνει η αναδιάρθρωση. Μύλος και ασφαλώς εμπλοκή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

«Συναντήθηκα σήμερα με τη Λίγκα μετά από αίτημά τους για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης, αυτά τέθηκαν.

Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση», δήλωσε ο υφυπουργός μετά το πέρας του μίτινγκ με τη Σούπερ Λίγκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση