HomeHL-SportsΑναστολή ενός χρόνου στην αναδιάρθρωση ζήτησαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας

Αναστολή ενός χρόνου στην αναδιάρθρωση ζήτησαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας

«Αν θέλετε να μείνετε 16, καλή σας επιτυχία», τους είπε ο Βασιλειάδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καμία έκπληξη… Την αναστολή της ισχύς της αναδιάρθρωσης στο ποδόσφαιρο για ένα χρόνο ζήτησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας στη συνάντηση της Τετάρτης .

Το παρών στη συνάντηση στο γραφείο του υφυπουργού έδωσαν από πλευράς της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μπαταγιάννης και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης.

Παρέστησαν επίσης οι Μάκης Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Μιχάλης Μπούσης, Ηλίας Πουρσανίδης και Γιώργος Σαμαράς (ΟΦΗ), Γιώργος Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Σωτήρης Μάρκου (ΑΕΛ), Χρήστος Δάρας (Πανιώνιος), Παναγιώτης Μονεμβασιώτης (Απόλλων Σμύρνης) και Δημήτρης Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης).

Το θέμα της αναδιάρθρωσης το έθεσε αρχικά ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ.

Ο διοικητικός φορέας της μεγάλης κατηγορίας και αρκετές ΠΑΕ υποστήριξαν ότι δεν θα πρέπει να μειωθεί τώρα ο αριθμός των ομάδων από 16 σε 14, αλλά αυτό να συμβεί τη σεζόν 2020-21.

Παράλληλα όμως, η Σούπερ Λίγκα θέλει το τηλεοπτικό συμβόλαιο, που είχε διετή διάρκεια να παραμείνει ως έχει ανεξάρτητα ότι η αναδιάρθρωση δεν θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

Ο Βασιλειάδης από την πλευρά του έδειξε εκνευρισμένος λέγοντας: «Αν θέλετε να μείνετε 16 ομάδες, καλή επιτυχία. Εγώ δεν θα παίξω την… κολοκυθιά και κακώς μπλέχθηκα πέρσι για να σας βοηθήσω…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες αναγνώρισαν τη βοήθεια του υφυπουργού Αθλητισμού για να διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα, αλλά επικαλέσθηκαν ότι αφενός το τηλεοπτικό προϊόν αναβαθμίστηκε δίνοντας μεγάλη τηλεθέαση στην ΕΡΤ και αφετέρου ότι πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε δεν γίνεται να ολοκληρωθεί η αναδιάρθρωση όταν ακόμα υπάρχουν κενά για την εφαρμογή της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση