HomeHL-SportsΒόλος Ηρόδοτος 5-0

Βόλος Ηρόδοτος 5-0

Καταιγιστικός με σούπερ Φράγκο ο Βόλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις νίκες και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε την Τετάρτη  ο Βόλος.

Οι πρωτοπόροι της Β’ Εθνικής ήταν καταιγιστικοί και… σκόρπισαν εντός έδρας τον Ηρόδοτο με 5-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φράγκος που πέρασε αλλαγή και πέτυχε χατ τρικ, με τους φιλοξενούμενους να «καταρρέουν» στην επανάληψη και να βρίσκονται σε μεγάλους μπελάδες όσον αφορά την παραμονή.

Οι Κρητικοί μπήκαν δυνατά στο ματς και μέχρι το 20λεπτο πατούσαν καλύτερα. Παρόλα αυτά, σταδιακά ο Βόλος «ανέβηκε», πήρε μέτρα στο γήπεδο και τελικά προηγήθηκε με τον Μάντζη στο 35ο λεπτό, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ από την κεφαλιά του Ηλιόπουλου που βρήκε στο δοκάρι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα, με τους Βολιώτες να είναι καταιγιστικοί στο δεύτερο μέρος. Ο Ξενοδόχοφ μπλόκαρε το σουτ του Κότο στο 46′, ενώ και το τακουνάκι που επιχείρησε ο Ηλιόπουλος διώχθηκε σε κόρνερ.

Τελικά, η είσοδος του Φράγκου έκανε τη διαφορά. Αρχικά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 60′, ενώ στο 70′ έκανε δύο τα δικά του τέρματα, διαμορφώνοντας το 3-0. Ενδιάμεσα ο Ξενοδόχοφ είχε αναγκαστεί να επέμβει στο σουτ του Πίτου Γκαρσία στο 67′, ενώ λίγο πιο πριν, στο 63′, ένα σουτ του Πίσπα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Το ματς είχε πάρει τον δρόμο του, με τον Κόκκορη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 75′ με πλασέ.

Ο Φράγκος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στις καθυστερήσεις έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ του και διαμορφώνοντας το τελικό και επιβλητικό 5-0.

Διαιτητής ήταν ο Νίκος Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), με βοηθούς τους Αλέξανδρο Μπαλιάκα (Κοζάνης) και Αχιλλέα Νίκζα (Λάρισας), ενώ 4ος ήταν ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης (Κοζάνης).

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Κόκας, Πίτου Γκαρσία, Δόρης, Κότο (46′ Φράγκος), Ηλιόπουλος (65′ Πίσπας), Καρρίκι, Λούκας Γκαρσία, Μάντζης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γιαλούσης, Γραικός, Χατζηλιάδης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (45′ λ.τ. Μουκίδης), Νύκταρης, Πίντο (42′ λ.τ. Αμαραντίδης), Ζαμπορόφσκι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση