HomeHL-GreeceΣτον ανακριτή για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ο ένας κατηγορούμενος

Στον ανακριτή για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ο ένας κατηγορούμενος

Τι δήλωσε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Έλληνας κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η μεταγωγή του στην ανακρίτρια Γρεβενών έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο Έλληνας κατηγορούμενος κλήθηκε από την ανακρίτρια Γρεβενών έπειτα από αίτημα της ανακρίτριας Ρόδου, για να δώσει τους κωδικούς του στους δυο λογαριασμούς που διατηρεί σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά και τους κωδικούς στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνάται εάν έχουν σβηστεί ηλεκτρονικά αρχεία που θα έριχναν φως στην υπόθεση.

“Τις πρώτες ώρες και τις πρώτες πέντε μέρες συμβουλεύτηκαν κάποιους ανθρώπους και έκαναν αυτά που έπρεπε να κάνουν για να ελαφρύνουν τη θέση τους. Δυστυχώς η Ελένη είναι νεκρή, δεν μπορεί να πει κάτι, να πει πραγματικά αυτά που έγιναν αυτοί οι κύριοι για να μην τους πω διαφορετικά… κάνουν τα παιχνιδάκια τους. Κάποιοι τους καθοδηγούσαν”, ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Στα τρία κινητά τηλέφωνα και τα λάπτοπ της Ελένης Τοπαλούδη δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο. Η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας δεν αποκλείεται να κυνηγήσει νομικά και εκείνους που θα αποδειχθεί ότι είχαν έμμεσο ρόλο στη δολοφονία της κόρης τους.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση