HomeHL-SportsΆγγελος Αναστασιάδης: «Σημαντική η αντίδραση, να μας γίνει μάθημα»

Άγγελος Αναστασιάδης: «Σημαντική η αντίδραση, να μας γίνει μάθημα»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βοσνία ο Άγγελος Αναστασιάδης, που ωστόσο δεν παρέλειψε να σταθεί στην κακή εικόνα της Εθνικής στο πρώτο 20λεπτο στη Ζένιτσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ικανοποιημένος για την αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του μετά τα δύο γκολ που δέχθηκαν, αλλά και ότι πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας στην τηλεόραση του Open:

«Έτσι όπως ξεκινήσαμε που ήταν κακός ο τρόπος, πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά και λυπημένοι γιατί μπορούσαμε να το γυρίσουμε το ματς. Πολύ εύκολα.

Μετά τα πολλά λάθη στα 25 λεπτά καταφέραμε και αντιδράσαμε και αυτό είναι σημαντικό. Ελπίζω να μας γίνει μάθημα και να μην το κάνουμε ξανά στο μέλλον. Οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους.

Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε και μας στήριξε. Αυτοί που ήρθαν μας βοήθησαν πάρα πολύ με την παρουσία τους και τις φωνές τους. Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Τους θέλουμε πάντα δίπλα μας.

Αυτό που μετράει περισσότερο μας δίνει περισσότερο αυτοεποίθηση όπως ήρθε η ισοπαλία. Θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε καλύτερα και οι παίκτες να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση