HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

Στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ο Γρηγόρης Αρχοντάκης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων συνοδευόταν από στελέχη του συνδυασμού του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων, κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, επικεφαλής του Συνδυασμού «Χανιά- Επόμενη Μέρα», επισκέφθηκε την Τρίτη 26/03/2019, τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης – Ο.Α.Κ. Α.Ε., συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του.

arxontakhs-xania

Στη Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα παρόντες ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Καζάσης Φώτης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και Στελέχη του Οργανισμού.

Για τον κ. Αρχοντάκη ο χώρος ήταν γνώριμος αφού την περίοδο 2007-2010 διετέλεσε Αντιπρόεδρος – Αναπληρωτής Πρόεδρος του τότε Ο.Α.ΔΥ.Κ.   Ο κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε στη στενή συνεργασία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων με τον Ο.Α.ΔΥ.Κ. και στις πολλές Προγραμματικές Συμβάσεις που υλοποιήθηκαν οι οποίες έδωσαν μεγάλη δυναμική στο έργο της.

Ο κ. Αρχοντάκης αρχικά ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν τον Οργανισμό καθώς και για τον αναπτυξιακό ρόλο του Οργανισμού στην Κρήτη. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι επιθυμία του είναι, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης να αποτελέσει στο μέλλον ένα εργαλείο για το Δήμο Χανίων σε θέματα όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις και δυσκολίες λόγω της ευελιξίας που έχει. Έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες έγιναν αποδεκτές από τη Διοίκηση του Ο.Α.Κ, όπως το έργο της διαγράμμισης οδών του Δήμου Χανίων, η σύνταξη μελετών καθώς και η τεχνοκρατική στήριξη σε θέματα προγραμμάτων.

Τέλος, ο κ. Αρχοντάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του από το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει ο Οργανισμός σε όλη την Κρήτη και ευχήθηκε σε μια ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία στο μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση