HomeCity Guide«ΟΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» του Άκη Δήμου

«ΟΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» του Άκη Δήμου

Εμπνευσμένο από την Πρώτη Αγάπη, του Ιωάννη Κονδυλάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η «ΘΕ.Σ.Η και οι Stravaganti NUOVI» παρουσιάζουν μια παράσταση με τίτλο «ΟΣΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ» του Άκη Δήμου ΤΡΙΤΗ 26, ΜΑΡΤΙΟΥ 2019μμ στις 21:00 στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου

Εμπνευσμένο από την Πρώτη Αγάπη, του Ιωάννη Κονδυλάκη, σε σκηνοθεσία Σοφίας Δερμιτζάκη.

Σ’ ένα ορεινό χωριό της Κρήτης στις αρχές του περασμένου αιώνα. Στην ηλικία που γεννιέται η επιθυμία. Που το κορμί ξεχειλίζει, ξυπνάει κι ανακαλύπτει την έκτασή του. Ένα Αγόρι ερωτεύεται για πρώτη φορά. Όχι ένα κορίτσι, αλλά μια Γυναίκα. Ένας Άντρας και μια Μάνα κλείνουν τον κύκλο των σωμάτων που χορεύουν στην άκρη του γκρεμού. Των σωμάτων που απαγορεύεται να συναντηθούν. Με τη θάλασσα από κάτω τους να περιμένει.

Με όχημα την εμβληματική νουβέλα του Ιωάννη Κονδυλάκη, «Η Πρώτη Αγάπη», ο Άκης Δήμου, μας παραδίδει, ένα νέο, γεμάτο λυρισμό και ποιητικότατο έργο, για όλες τις σιωπές μας που γίνονται κραυγές. Ένας χορός τεσσάρων σωμάτων, που κινούνται και σαρώνονται από την Αγάπη. Την απελπισμένη, την αδύνατη Αγάπη. Εκείνη που φωλιάζει στο χείλος του γκρεμού και βυθίζεται στα βάθη και στα χάη. Ο Άκης Δήμου, συνθέτει, έναν κόσμο ονείρων και ματαιώσεων, λαχανιάσματος, φιλιών και αναφιλητών.

Κείμενο: Άκης Δήμου
Σκηνοθεσία: Σοφία Δερμιτζάκη
Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Καλαθάκης
Διδασκαλία Φωνής: Άννα Παπαγιαννάκη Διβανή
Β. Σκηνοθέτη: Στέλλα Κουφάκη
Φωτογραφίες: Μάνος Πολιτάκης,

Παίζουν:
Γιώργης: Στέλιος Αναστασιάδης,
Βαγγελιώ: Σοφία Δερμιτζάκη
Μάνα: Ειρήνη Κουτσάκη
Άνδρας: Θοδωρής Θεοδωρίδης

Είσοδος: 12€
Μειωμένο: 10€

Διαφήμιση
Διαφήμιση