HomeΚΡΗΤΗΟ ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Π. Πολάκη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Π. Πολάκη

Καταδικάζει την επίθεση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην κατοικία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου άγνωστοι πραγματοποίησαν επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του βουλευτή Χανίων σ. Παύλου Πολάκη. Η επίθεση αυτή προκαλεί θυμό και αγανάκτηση, αλλά δε μας εκπλήσσει. Ο σ. Πολάκης πρωτοστατεί στην προσπάθεια που καταβάλλουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση για να σταθεί στα πόδια της η Δημόσια Υγεία και να φύγουν οι εργολάβοι, να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη σημαντικές υποθέσεις διαφθοράς και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, να καθαρίσει η «κόπρος του Αυγείου» με την οποία έπνιξε την χώρα το παλαιό πολιτικό σύστημα. Τα μέτωπα είναι πολλά και ανοιχτά. Οι θιγόμενοι αντιδρούν με κάθε τρόπο.

Ο Παύλος Πολάκης δεν τρομοκρατείται και το ξέρουν όλοι. Ούτε είναι μόνος του. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων συμπαραστέκεται στον συναγωνιστή μας. Άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων έχει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν γίνει στόχος βομβιστικών επιθέσεων, μικρών και μεγάλων. Εκφράζουμε όμως τον αποτροπιασμό μας γιατί η επίθεση έγινε στον χώρο της ιδιωτικής κατοικίας του σ. Πολάκη, στον χώρο της οικογένειάς του.

Οι μαφιόζοι θα συνεχίσουν να δρουν υπογείως και να τρομοκρατούν. Ο Παύλος Πολάκης θα συνεχίσει να τους «χτυπάει». Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει την κάθαρση ως το τέρμα. Τα τσακάλια το υποψιάζονται. Ο λαός θα τους το επιβεβαιώσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση