HomeHL-SportsΣτη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Μανωλάς!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Μανωλάς!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Κώστας Μανωλάς πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τη Ρόμα και οι… μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχουν συνεχώς ανοδικές τάσεις.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, σύμφωνα με τα ξένα μέσα, αυξάνονται οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Στον… χορό των «μνηστήρων» του Έλληνα διεθνούς αμυντικού φέρεται να έχει μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμα της η έγκυρη «Gazzetta dello Sport», τονίζοντας ότι η «βασίλισσα» έχει εντάξει τον Μανωλά στο «κάδρο» της μεταγραφικής λίστας της αναφορικά με την ενίσχυση στην «καρδιά» της αμυνάς της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, ο Μανωλάς είναι δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ματάις Ντε Λιχτ του Άγιαξ, καθώς ο Ζιντάν έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το αγωνιστικό του προφίλ.

Σε περίπτωση που η Ρεάλ θελήσει να κάνει δικό της τον Έλληνα αμυντικό, τότε θα πρέπει να καταβάλει στη Ρόμα την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, που ανέρχεται στο ποσό των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Παράλληλα ότι στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται ότι για τον Μανωλά ενδιαφέρονται ακόμη οι Μπάγερν Μονάχου,  Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση