Ένα βίντεο με κάμερα drone καταγράφει εικόνες από ψηλά του δρόμου που κατασκεύασαν άγνωστοι και που ενώνει τις όχθες του ποταμού.

Εδώ και ένα μήνα όταν και έπεσε η ιστορική γέφυρα του Κερίτη πολλά χωριά είχαν αποκοπεί και οι κάτοικοι ήταν σε απόγνωση.

Το βράδυ ξεκίνησαν τις εργασίες , το πρωί ο δρόμος ήταν έτοιμος.

https://www.youtube.com/watch?v=G58rL7AiAPw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR140ekIPOD46BaOQwcdgRF9sXsojDtJNKtd1WwWBMBa5fbpxJN6qeQpq-Q

«Αλικιανός Νέα Γέφυρα 23 Μαρτίου 2019 Ψυχραιμία….Ηρεμία….Λογική ……είναι αυτό που χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ………Κανείς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ τον Χανιώτικο Λαό με τις δύο » Φονικές » απανωτές Θεομηνίες που του έτυχαν………κάθε μέρα Νέες Ζημιές βρίσκουμε οπου και να πάμε……Ατέλειωτες Καταστροφές……Ατέλειωτο χάος στην γεωργική γή………Βομβαρδισμένα τοπία……. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο…….. Ηρεμα ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ »ΚΑΖΑΝΙ »….. η Γεωργία Νταγάκη είναι στο υπέροχο Ριζίτικο με την υπέροχη φωνή της….» γράφει ο Φοίβος – DJI που ανέβασε το βίντεο στα social media και youtube.

Παρέμβαση του Εισαγγελέα Χανίων

Για την πρωτοβουλία των πολιτών και τη δημιουργία του δρόμου ενημερώθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης, ο οποίος τόνισε πως παρεμβάσεις σε ποτάμια και  ρέματα έχει μόνο η περιφέρεια

Τόνισε πως για το πέρασμα- δρόμος δεν υπάρχει καμία μελέτη, δεν υπάρχει καμία έγκριση και στόχος είναι να μην θρηνήσουν άλλα θύματα.

Για τον λόγο αυτό ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση