HomeΚΡΗΤΗΤο απόγευμα το συλλαλητήριο για τα χημικά

Το απόγευμα το συλλαλητήριο για τα χημικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλαλητήριο κατά της εν πλω καταστροφής των χημικών της Συρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 7.30 το απόγευμα στην Πλατεία της Αγοράς στα Χανιά.

To Aνοιχτό Συντονιστικό Χανίων κατά των Χημικών του πολέμου σε σχετική ανακοίνωση καλεί σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο αναφέροντας:

«Μοναδική οριστική λύση είναι όχι μόνο η τυπική απαγόρευση χρήσης όπλων χημικού πολέμου, αλλά η εφαρμογή μέτρων αποτροπής κατασκευής χημικών και πυρηνικών οπλοστασίων από ολες τις χώρες του πλανήτη. Λεμε ΟΧΙ σε όλους του πολέμους»

Η Ένωση Γονέων Χανίων απευθύνει το δικό της κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο:

«H Ένωση Γονέων Χανίων συμμετέχει και προσκαλεί τους γονείς στην κινητοποίηση κατά της Υδρόλυσης των χημικών της Συρίας την Πέμπτη 5/6/2014 και ώρα 19.30 στην Πλατεία της Αγοράς.

Μπορεί η οδηγία απαγόρευσης της αλιείας στη Μεσόγειο να αφορά την προστασία του γόνου και να μη σηματοδοτεί την έναρξη της Υδρόλυσης ,όμως άραγε πρέπει να περιμένουμε να μολυνθεί η Μεσόγειος για να διαμαρτυρηθούμε; Πρέπει να γίνει το κακό για να αφυπνιστούμε;

Στα παιδιά μας μαθαίνουμε με χίλιες συμβουλές το «Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν». Αυτό θα βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί αύριο. Δεν επιτρέπουμε πειράματα, που οι επιπτώσεις και οι πιθανές παρεκκλίσεις τους μας καθιστούν πειραματόζωα εμάς και τα παιδιά μας. Αν συμβεί το λάθος η φύση δε συγχωρεί. Ανταποδίδει και επιστρέφει στις επόμενες γεννεές.

Υπάρχει πρωτόκολλο να καταστρέφονται τα χημικά όπλα στις χώρες που τα παράγουν. Ας τηρηθεί λοιπόν.

Το περιβάλλον, το δανειστήκαμε από τα παιδιά μας. Οφείλουμε να το προστατέψουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση