HomeHL-9Είχαν επενδύσει στην … πράσινη τσόχα 10.000 ευρώ

Είχαν επενδύσει στην … πράσινη τσόχα 10.000 ευρώ

Το παράνομο μπαρμπούτι φόρεσε χειροπέδες σε 11 άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπαράζ συλλήψεων στην … ετεροχρονισμένη μπαρμπουτιέρα σημειώθηκε τις μεταμεσονύχτιες ώρες σε καφενείο περιοχής στον Δήμο Γόρτυνας.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα, 10 άνδρες ηλικίας από 26 έως και 59 ετών και ένας νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος εκτελούσε – ανεπιτυχώς όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος – χρέη τσιλιαδόρου.

Η έφοδος στο καφενείο, ιδιοκτησίας ενός 44χρονου, έγινε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, στη διάρκεια της νύχτας.

Όπως προέκυψε από την επιτόπια αστυνομική έρευνα, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε επιτρέψει σε 9 πελάτες του, τη συμμετοχή τους σε παράνομο τυχερό παιχνίδι, και πιο συγκεκριμένα ζάρια, ενώ είχε αναθέσει και σε έναν 23χρονο αλλοδαπό να κρατά τσίλιες. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι 11.

Οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του καφενείου βρήκαν και κατέσχεσαν:

  • το χρηματικό ποσό των 10.505 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου,
  • 200 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά και
  • 4 ζεύγη ζαριών

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ηρακλείου. Την υπόθεση χειρίζεται το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση