HomeΕΛΛΑΔΑΕργαστήρι με θέμα «ΜΜΕ – Η σημασία των λέξεων στην Πολιτική Συνοχής της Ε.Ε.

Εργαστήρι με θέμα «ΜΜΕ – Η σημασία των λέξεων στην Πολιτική Συνοχής της Ε.Ε.

Ένα Εργαστήρι για τον κομβικό ρόλο του δημοσιογράφου στην επικοινωνία της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο κομβικός ρόλος του δημοσιογράφου, ο οποίος επικοινωνεί τις πολιτικές της Ε.Ε., αναλύεται στο εργαστήρι με θέμα «ΜΜΕ – Η σημασία των λέξεων στην πολιτική συνοχή της Ε.Ε», που διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 28 Μαρτίου 2019.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου με τίτλο In4COHESION – Information and Awareness for Cohesion Policy via Media και θα διεξαχθεί μεταξύ 16:00-19:30 στην αίθουσα «Διαλεκτική» (Κυριάκου Μάτση, παλιά Πλατεία Αγλαντζιάς) στη Λευκωσία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά οι ενδιαφερόμενοι απαραίτητα πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση συμμετοχής εδώ: https://bit.ly/2FmYS5G.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, που απευθύνεται σε δημοσιογράφους, φοιτητές και απόφοιτους δημοσιογραφίας, λειτουργούς επικοινωνίας, αλλά και το ευρύ κοινό, θα παρουσιαστούν, από αρμόδιους φορείς, εμβληματικά έργα, τα οποία υλοποιούνται ή ολοκληρώθηκαν στην Κύπρο με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της Πολιτικής Συνοχής της Ε.Ε.

Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν «εργαλεία», τα οποία συμβάλλουν στην αποδοτικότερη επικοινωνία της Πολιτικής Συνοχής.

Η εκδήλωση θα βασιστεί σε συζήτηση, σε ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την Πολιτική Επενδύσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Στόχος του έργου In4COHESION, που υλοποιούν η ΙΜΗ, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και η Enoros Consulting, είναι η πλήρης κατανόηση της ευρωπαϊκής Πολιτικής Συνοχής στην Κύπρο και η αύξηση της ευαισθητοποίησης για τα έργα που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και για τις θετικές επιδράσεις που αυτά έχουν στην ευημερία της κοινωνίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση